Acasa Diverse RDS creste limita pentru traficul de date in roaming

RDS creste limita pentru traficul de date in roaming

by Dragos Schiopu

RDS a anuntat ca a crescut limita pentru traficul de date in roaming de la 100 MB la 200 MB. Aceasta crestere este bine venita pentru utilizatorii care calatoresc mult.

Digi Mobil

Ofertele de la Digi Mobil sunt destul de limitate ca numar, dar sunt destul de bune. Insa RDS aduce un plus pentru utilizatorii Digi Mobil. Acestia vor beneficia de 200 MB trafic de date in roaming national. Pentru cei ce nu inteleg care este ideea de roaming la Digi am sa explic imediat.

Digi Mobil este un operator nou pe piata noastra si nu are o acoperire foarte buna in anumite zone. In aceste conditii, RDS a realizat un parteneriat cu Vodafone prin care Digi Mobil poate sa utilizeze reteaua celor mentionati anterior daca Digi nu dispune de semnal si invers. De asemenea, RDS asigura lunar 200 MB pentru fiecare utilizator care se afla in roaming.

Dupa terminarea celor 200 de MB, nu se mai poate utiliza internetul pe mobil in roaming. Minutele si SMS-urile nu sunt afectate in roaming.

Vestea este foarte buna, mai ales pentru mine care calatoresc destul de mult si nu am semnal peste tot. In orasele mari semnalul la Digi Mobil este foarte bun, insa la sate, daca pot spune asa, sau orasele mai mici semnalul nu este mereu bun sau este chiar absent.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Mihai 08-07-2015 - 12:40

Chiar si in orase mari viteza e dezastruoasa mai mereu 🙁

Petre Dănuţ Andrei 08-07-2015 - 22:13

eu nu am avut probleme. mergea mai bine inainte, dar acum au crescut numarul de utilizatori. dar eu pot sa ma uit pe youtube fara probleme sau sa descarc un joc de 50 de mb destul de repede.
eu sunt foarte multumit de Digi Mobil pentru moment, mai ales ca dau doar 2 euro

Comentariile sunt inchise.