Acasa Portabile Motorola Moto 360 – Reducere 43%

Motorola Moto 360 – Reducere 43%

by Dragos Schiopu

Motorola Moto 360 este unul dintre cele mai bune smartwatch-uri de pe piata la ora actuala. Singurul ceas care ar putea sa fie mai bun este cel de la LG, insa este mult prea scump. Moto 360 are un aspcet modern si ofera o interfata foarta buna pentru un ceas inteligent. Singurul competitor real ar fi LG G Watch R. Totusi, LG este cel mai mare producator de ecrane pentru ceasurile inteligente.

Moto 360

Un ceas presupune eleganta si de aceea am ales Moto 360. Acesta pastreaza aspectul unui ceas clasic, dar vine cu Android Wear 5. Are 512MB de RAM si un procesor TI Omap 3 special pentru aceste ceasuri.

Bateria nu este foarte buna, tine cam 30 de ore, fata de alte ceasuri inteligente care ajung si la 3 zile. Insa ceasul se poate pune la incarcat seara avand o baterie de 320 mAh.

Motorola Moto 360 este un ceas care ofera un aspect placut. Cam asta si-au dorit cei de la Motorola, un ceas clasic si elegant alaturi de cea mai moderna tehnologie pentru un smartwatch. Ceasul are si un certificat IP67 fiind rezistent la apa si praf. Ecranul este protejat de sticla Corning Gorilla Glass 3.

Vestea buna este ca acest ceas beneficiaza de o reducere de 43% la Emag. Vestea este foarte buna pentru cei ce vor sa achizitioneze un ceas inteligent. Sunt si ceasuri de 200-300 de lei, dar un ceas reprezinta un accesoriu ce impune eleganta, iar ceasurile inteligente de 300 de lei arata destul de urat.

Pretul este de 850 de lei cu reducerea de 43% sau de 770 de lei pentru produsele resigilate.

Daca totusi va doriti un ceas inteligent si nu aveti mai mult de 300 de lei am sa fac o lista cu cele mai bune smartwatch-uri pana in 300 de lei.

MyKronoz ZeClock

O alegere destul de buna pentru un buget redus. Este un ceas cara arata binisor.

Tellur U8

Pentru cei ce prefera un aspect mai drept pentru un ceas, Tellur U8 este alegerea ideala.

MyKronoz ZeBracelet 2

ZeBracelet 2 este o bratara dedicata doamnelor care vor un accesoriu smart.

s-ar putea sa-ti placa