Acasa Portabile O noua tableta de la Allview conceputa pentru scoala online

O noua tableta de la Allview conceputa pentru scoala online

by Dragos Schiopu

Cunoscutul brand romanesc Allview isi extinde portofoliul de tablete, astfel incat in prezent a lansat noul model de tableta, Viva H1003 LTE PRO/1. Conceputa special pentru scoala online, dispozitivul poate fi utilizat cu usurinta fara ca utilizatorul sa intampine probleme sau dificultati avand in vedere noul proces educational. Tableta Viva H1003 LTE PRO/1 detine un display generos de 10,1 inch, conectivitate 4G, sistem de operare Android 10, un procesor Octa Core si o baterie de 6000 mAh, devenind astfel un instrument de lucru, de invatare, dar si de relaxare pentru o intreaga zi sufocata de activitati.

Ideal pentru actualul sistem de invatamant

Putem spune ca cel mai nou model de tableta al companiei Allview, Viva H1003 LTE PRO/1, este ideala pentru a putea intreprinde desfasurarea tuturor activitatilor pe care le cuprinde scoala online. De altfel aceasta tableta intruneste toate conditiile pentru a putea fi utilizata in procesul de invatare, cu atat mai mult cu cat este acreditata si de catre Ministerul Educatiei si celelalte autoritati conexe.

Conectivitatea 4G – o necesitate pentru scoala online

Pentru a avea parte de conectivitate mobila oriunde si oricand este necesara o conectivitate 4G pe care o poti dobandi prin intermediul unei cartele de Internet. Iar pentru a fi intr-adevar tableta ideala aceasta dispune de 2 porturi USB 2.0 Type C, un cititor de carduri microSD, dar si o mufa pentru casti.

Viva H1003 LTE PRO/1 – performanta la nivel inalt

Viva H1003 LTE PRO/1 are parte de o performanta optima avand in vedere procesorul Octa Core, care are o frecventa de pana la 2,3 GHz, si de asemenea este sustinut de memoria RAM de 3 GB, dar si de un spatiu de stocare de circa 32 GB. Tot aici trebuie sa mai spunem ca spatiul de stocare poate fi extins cu mare usurinta pana la 128 GB, iar pentru asta vei avea nevoie de un card microSD.

Compatibilitatea tabletei Viva H1003 LTE PRO/1

Avand in vedere ca este o tableta dedicata sistemului de invatamant, acest device este compatibil cu platformele de de comunicare Zoom, Google Classroom, Google Meet, platformele care de altfel permit desfasurarea cursurilor online. Prin urmare camera principala este de 5MP si alaturi de camera frontala se pot utiliza in apeluri video prin intermediul aplicatiilor dedicate, asigurandu-se astfel libertatea de a interactiona live de oriunde.

Autonomia bateriei acestei tablete a fost extinsa la aproximativ 6000mAh si de asemenea asigura posibilitatea utilizarii indelungate, ceea ce ar putea insemna circa 800 de minute. Pretul recomandat pentru tableta Viva H1003 LTE PRO/1 in perioada campaniei Black November este de doar 899 lei, iar mai multe informatii puteti gasi aici.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.