Acasa Tehnologie O noua functie de la Gmail

O noua functie de la Gmail

by Dragos Schiopu

gmailCei de la Google in ultima perioada tot incearca sa aduca noutati in asa fel incat sa se poata duela cu marii din mai multe domenii. Scepticii afirma ca orice imbunatatire ar aduce Google nu vor putea sa preia controlul total, spre exemplu, acestia spunand ca o alianta cu celelalte mari companii ar aduce un plus mult mai mare.

Miscarea facuta de data aceasta va incerca sa aduca tot mai multa lume pe reteaua Google+, retea care se pare ca incet incet urca din punct de vedere al popularitatii, chiar si la noi lumea acordand o importanta mai mare, in special cei care au bloguri/site-uri sau alte afaceri online.

Prin noua functie vei putea sa trimiti un email unei persoane fara a mai fi nevoit sa ii cunosti adresa de mail. Atunci cand vei incepe sa compui un nou mesaj sistemul iti va sugera mai multe persoane pe care le ai la interese in contul de Google+.

Poti sa selectezi persoanele care au permisiunea sa iti trimita un mail de pe Google+ (toata lumea, doar cei din cercuri, nimeni, etc). Este bine totusi ca mesajele venite pe aceasta cale vor aparea intr-un alt dosar, in asa fel incat sa le putem departaja fata de celelalte venite de la colaboratorii nostrii.

Totodata, daca primim mesaje frecvente de tip spam de la o anumita persoana o putem bloca fara sa ne mai trimita pe viitor mesaje nesolicitate. Aceasta noua modalitate marca Gmail va ajuta foarte mult utilizatorii care folosesc acest serviciu zilnic, dar nu trebuie sa uitam ca trebuie sa avem contul Google+ actualizat, daca nu ne conformam aceasta noua functie nu ne va ajuta cu absolut nimic.

Ramane de vazut cu ce ne mai uimesc cei de la Gmail, in ultima perioada aducand foarte multe imbunatatiri, atat din punct de vedere al designului cat si din punct de vedere al filtrului spam.

s-ar putea sa-ti placa