Acasa Tehnologie O noua aparitie in materie de smarthphones: Samsung GALAXY Pocket

O noua aparitie in materie de smarthphones: Samsung GALAXY Pocket

by Dragos Schiopu

Samsung Electronics Co.Ltd, liderul mondial in industria telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a tehnologiilor de convergenta digitala, da din nou lovitura Si anunta un nou smartphone.

AndroidTM 2.3 isi etaleaza acum toate atuurile prin rularea pe noul GALAXY Pocket (GT S5300), un telefon de care se pot bucura si romanii incepand cu luna aprilie a acestui an.

GALAXY Pocket se anunta a fi un smartphone accesibil pentru orice utilizator, iar gratie pretului sau foarte avantajos va fi gadgetul perfect pentru si mai multi utilizatori impatimiti.

Presedintele IT  & Mobile Communications din cadrul Samsung Electronics, JK Shin afirma: “Samsung va continua si in aces an sa aduca inovatii in domeniul tehnologiilor mobile, iar scopul nostrum ramane acela de a oferi o varietate de dispositive inteligente, care sa raspunda nevoilor consumatorilor.”

GALAXY Pocket este inzestrat cu niste caracteristici care fura ochii orcui. Are o greutate de doar 97g la doar cei 11.98mm, iar in acelasi timp asigura vizionarea optima a continutului si imaginilor cu ajutorul unui display de 2.8 inch. Interfata de utilizator –TouchWiz- este actualizata dispunand de un meniu de navigare imbunatatit, oferind shortcut-uri pentru aplicatiile des folosite. A fost imbunatatita si functia de scriere, acum utilizatorii putand cauta mai usor pe Web sau pot scrie mesajele mult mai repede.Dispozitivul dispune de o memorie de 3GB pentru aplicatiile si fisierele de orice fel dorite. De asemenea ofera utilizatorului posibilitatea de a asculta programele preferate la radio. Sistemul integrat Wi-Fi de mare viteza, precum si conectivitatea HSDPA 3.6, asigura navigarea Web fara intarzieri si descarcarea rapida a continutului multimedia.

Cu noul GALAXY Pocket conectivitatea si sharing-ul cu prietenii se realizeaza foarte usor si rapid, prin multiplele functii care asigura comunicarea si accesul la retelele de socializare. Acum toti utilizatorii se pot conecta intr-o comunitate cu ajutorul platformei Samsung ChatON, disponibila pe Samsung Apps. Aceasta platform face comunicarea mult mai simpla, permitand trimiterea mesajelor instant, chat de grup si transmiterea de date in formate multiple.

 


s-ar putea sa-ti placa