Acasa Jocuri Nvidia Shield Android TV vine la pachet cu 500GB spatiu de stocare

Nvidia Shield Android TV vine la pachet cu 500GB spatiu de stocare

by Dragos Schiopu

csacsacsacsaas

Gaming-ul incepe sa se dezvolte din in ce mai mult, in special pe partea de Android, astfel incat device-urile mobile sa interactioneze cat mai mult cu cele de acasa. Consola Nvidia reprezinta unul dintre cele mai bune sisteme de gaming pe Android, avand capacitatile si performantele unui computer. Cei ce isi doresc sa treaca la un alt tip de gaming, mai exact gaming-ul pe Android, vor trebui sa aleaga Nvidia Shield, oferindu-le oportunitatea de a stoca mii de jocuri pe noul HDD de 500GB.

Cei de la Nvidia au incercat sa faca un nou sistem, un nou modul de joaca pentru gamerii cu adevarat pasionati de Android, pentru cei ce vor sa se distreze cu jocurile instalate pe telefon sau tableta. La momentul de fata Nvidia Shield nu are prea mult interes din partea publicului, limitandu-se doar la sistemul de operare a celor de la Google.

Dupa mai bine de cateva luni de la anuntarea consolei portabile NVIDIA Shield si tableta Shield Tab, dezvoltatorii anunta un nou produs, mai exact o consola de gaming ce are menirea de a le schimba tuturor perceptia cu privire la jocurile pe Android. Noul produs poarta denumirea de NVIDIA Shield Android TV, avand posibilitatea de a fi conectata la televizorul din casa, precum orice alta consola de gaming. Nvidia Shield beneficiaza de unele dintre cele mai bune specificatii puse vreodata pe o asemenea consola cat si de un design futurist care atrage extrem de repede atentia publicului.

Asa cum este ilustrata si in imaginea de mai sus, consola Nvidia Shield desi a fost vehiculata de mai bine de o luna, pare a fi mai degraba un produs in perioada de dezvoltare si nu pentru consumatori. In ciuda faptului ca dezvoltatorii Nvidia neaga existenta consolei, aceasta pare sa fi aparut din senin pe Amazon cu poze oficiale, fapt pentru care ne confirma ca nu este o gluma.

s-ar putea sa-ti placa