Acasa Tehnologie Nu mai dureaza mult pana cand Project Loon va fi lansat

Nu mai dureaza mult pana cand Project Loon va fi lansat

by Dragos Schiopu

Daca as fi nevoit sa aleg unul dintre cele mai tari chestii pe care le-au facut cei de la Google atunci mi-ar fi greu sa aleg intre Project ARA si Project Loon. Pe langa faptul ca au numele asemanatoare, amandoua sunt niste proiecte foarte tari care sper sa aiba cat mai mult succes. Despre Project ARA s-a mai vorbit aici pe blog, asa ca in randurile urmatoare voi vorbi despre Project Loon, proiect care urmeaza sa fie lansat curand.

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, Project Loon este un program prin care cei de la Google doresc sa ofere internet in orice coltisor a lumii prin intermediul baloanelor. De asemenea se pare ca proiectul este gata de lansare deoarece cei de la Google au publicat un videoclip in care ne ofera mai multe detalii legate de acest proiect.

Videoclipul de mai jos ne spune faptul ca treburile merg bine. Asta deoarece se construiesc baloane in doar cateva ore iar zilnic pot fi lansate cateva zeci de baloane ce pot pluti aproximativ 100 de zile. Asadar, concluzia mea este destul de simpla: curand vom putea sa ne conectam la internet cu ajutorul baloanelor care vor zbura prin toată lumea.

Aici, aveți videoclipul:

https://youtu.be/HOndhtfIXSY

s-ar putea sa-ti placa