Acasa Telefoane Noul Sony Xperia Z4 a fost lansat oficial in Japonia

Noul Sony Xperia Z4 a fost lansat oficial in Japonia

by Dragos Schiopu

sony-xperia-z4-si-xpoeria-z4-ultra

Sony revine pe piata de dispozitive it cu un super telefon de ultima generatie, ce incearca sa ofere unele dintre cele mai performante si mai atractive specificatii puse vreodata pe un asemenea dispozitiv. De ceva timp, cei de la Sony au promis ca vor lansa curand noul model Sony Xperia Z4, insa din nefericire smartphone-ul a fost lansat oficial doar in Japonia. Fara prea multe stiri si fara prea multa atentie din partea publicului, dezvoltatorii au lansat noul model de telefon in Japonia, urmand mai apoi sa il prezinte si in celelalte tari.

Cu toate ca cei de la Sony nu au facut prea multa galagie cu lansarea viitorului varf de gama, se pare ca inca din specificatii ne putem da seama ca evenimentul nu a fost intocmai unul international. Daca facem o scurta analiza a anilori trecuti si ne gandim la modul in care se prezenta Sony Xperia Z3 sau Sony Xperia Z2 sau Sony Xperia Z1, vom observa ca sunt anumite aspecte ce s-au repetat in decursul anilor. Noul model de telefon Sony, este relativ identic cu celalte lansate pana acum din aceasta gama, avand o rama de metal, spatele din sticla iar la interior schimbarile nu sunt exagerat de diferite in comparatie cu ceea ce v-ati obisnuit pana acum.

Sony-Xperia-Z4-concept-ashraf-amer-1

Telefonul beneficiaza de un display de 5.2 inch cu o rezolutie full HD, un procesor Snapdragon 810 si o capacitate a memoriei RAM de 3GB. Bateria este destul de bine optimizata, avand o anduranta de 2.930 de mAh, care conform testelor facute pana acum ar trebui sa reziste suficient de mult. Camera nu a fost neglijata ci dimpotriva a fost mai mult optimizata, astfel incat sa ofere un surplus de performanta, avand 20,7MP.

Din pacate cei de la Sony nu au facut nici-un anunt pana acum cu privire la o varianta compacta, desi la versiunea anterioara ii s-a adaugat si una compacta. Din pacate la momentul de fata nu avem informatii cu privire la data in care noul varf de gama a celor de la Sony va ajunge pe piata internationala.

s-ar putea sa-ti placa