Acasa Telefoane Nova 9 de la Huawei, un nou smartphone pe piata

Nova 9 de la Huawei, un nou smartphone pe piata

by Dragos Schiopu

Trebuie sa recunoastem ca atunci cand vine vorba de gadgeturi, smartphone-uri de inalta calitate sau laptop-uri avansate in tehnologie, cetatenii acestei patrii sunt intotdeauna la curent cu ceea ce se intampla nou pe piata. Asadar Nova9 de la Huawei sigur este pe placul lor. Chiar si cu acele mici detalii care de cele mai multe ori fac diferenta. Si asta pentru ca se cunoaste foarte bine inclinatia acestui popor catre lumea IT si cam tot ce inseamna aceasta.

De aceasta data vedeta despre care vom vorbi si pe care am dorit sa o aducem in prim plan este noul telefon inteligent de la Huawei, si anume Nova 9. Si poate ca deja sunteti familiarizati cu tot ceea ce inseamna noul produs de la Huawei avand in vedere reclama de care beneficiaza acesta din ultima perioada.

Probabil ca era de asteptat sa fie anuntat cu surle si trambite, cu atat mai mult cu cat aceasta noua lansare s-a lasat ceva timp asteptata. Caci a trecut ceva timp de cand cei de la Huawei nu au mai lansat un nou smartphone inteligent. Si ca sa fie treaba, treaba in cateva cuvinte il vom descrie si pe noul Nova 9.

Printre cele mai importante caracteristici ale acestui nou smartphone Nova 9 sunt urmatoarele:

  • design ultra-subtire de doar 7,77 mm;
  • inregistrarea video este continua, 4K frontala si principala;
  • are parte de o stocare impresionanta, mai exact 8 GB pentru RAM, iar capacitatea de stocare este de 128 GB;
  • ecranul este curbat si mai mult decat atat are parte de Original Colour de 120Hz;
  • totodata sa nu uitam ca are parte de un super incarcator si anume – Huawei SuperCharge de 66W;
  • iar caracteristica de baza si esentiala se refera la camerele Ultra Vision frontala de 32MP si camera principala de 50MP;

Intocmai nu trebuie sa uitam nici de culoarea vedeta pe care o detine acest nou smartphone si anume de Starry Blue, acea culoare perlata care isi poate schimba nuanta in functie de cantitatea de lumina. Cei care sunt familiarizati cu produsele, in speta, smartphone-urile performante de la Huawei cunosc foarte bine faptul ca acestea au camere foto foarte performante.

Concluzii

De aceea de cele mai multe ori aceste telefoane inteligente ajung sa fie foarte apreciate de catre creatorii de continut si nu numai. Iar daca vrei sa te convingi de toate abilitatile noului device cumpara Nova 9 de la Huawei si vei vedea de ce este in stare.

s-ar putea sa-ti placa