Acasa Tehnologie Noutati de la Instagram pentru Windows Phone

Noutati de la Instagram pentru Windows Phone

by Dragos Schiopu

Instagram

Noua versiune de Instagram pentru Windows Phone permite acum ca utilizatorul sa poata folosi ca wallpaper cele mai noi imagini din contul sau de Instagram.

Ajuns la versiunea 0.4.1.0 Instagram vine cu noi optiuni pentru utilizatorii Windows Phone 8 (telefoanele cu Windows Phone 7 nu suporta Instagram). Lipsit de posibilitatea personalizarii ca la Android, orice posibilitate de a schimba putin interfata sistemului de operare de la Microsoft este binevenita. Noul update a fost primit foarte bine de utilizatorii Windows Phone lasand comentarii de lauda pentru noua versiune.

Dupa update, in setarile aplicatiei puteti utiliza sa folositi ca wallpaper poze incarcate de voi sau pozele incarcate de diversi prieteni la care urmariti postarile lor.

Versiunea de Instagram pentru Windows Phone se afla inca la stadiul BETA. Fata de aplicatia Instagram pentru iOS sau Android, cea de pe Windows Phone are designul caracteristic interfetei metro cu care Microsoft ne-a obisnuit deja, in timp ce pentru iOS sau Android nu sunt mari diferente de design. Majoritatea problemelor de stabilitate a aplicatiei in Windows Phone au fost rezolvate. Cele mai multe probleme au fost la versiunile 0.2 si 0.3, insa aplicatia nu este total finalizata fiind inca in stadiul de BETA.

Descarcati Instagram pentru Windows Phone | iOS | Android.

s-ar putea sa-ti placa