Acasa Telefoane Prima generatie de YotaPhone se va vinde in Anglia

Prima generatie de YotaPhone se va vinde in Anglia

by Dragos Schiopu

Prima generatie de telefoane rusesti YotaPhone se sa vinde in Anglia la un pret de 696 dolari sau 419 lire. Ceea ce il face mai special pe YotaPhone nu este procesorul, ci display-ul sau mai bine zis cele doua ecrane.

yota phone

Telefonul face parte din categoria mid range avand un procesor Qualcomm Snapdragon de 1,7 Ghz si 2GB de RAM. Camera principala are 13MP, iar cea secundara 1MP. Lasand la o parte specificatiile hardware care sunt destul de modeste daca ne gandim ca telefonul costa 700 de dolari, ne dam seama ca YotaPhone este o inovatie. Acest telefon a fost construit nu pentru a avea cele mai bune rezultate in Antutu, ci pentru a impresiona publicul cu cele doua display-uri. Ecranul principal are 4,3 inci si este HD avand rezolutie 720p. Celalalt ecran este E-Ink si consuma foarte putin bateria in comparatie cu un display normal.

Prima generatie de YotaPhone a fost introdusa la sfarsitul anului 2012. Dupa ce YotaPhone a tinctit piata englezeasca, acesta va aparea si in Italia si Portugalia. Compania ruseasca nu se opreste aici si promite un nou device mult mai performant. Display-ul viitorului YotaPhone va avea 5 inci si va fii Full HD cu rezolutie 1080p. Display-ul din spate va fi tot de tip E-Ink dar va avea 4,7 inci. De data asta procesorul va fi mul mai performant, vorbim de un Qualcomm Snapdragon 800.

s-ar putea sa-ti placa