Acasa Telefoane Noul LG G6 disponibil in magazinele Vodafone

Noul LG G6 disponibil in magazinele Vodafone

by Dragos Schiopu
LG G6

Luna mai se pare ca aduce cele mai bune vesti pentru iubitorii marcii LG. Asa cum la inceput de an se preconiza disponibilitatea acestuia si pe piata romaneasca, clientii Vodafone se pot bucura acum de acest smartphone. Ce are in plus acest smartphone? Noul LG G6 este echipat cu Dolby Vision si dispune de un ecran QHD FullVision de 5,7” ce iti ofera o mai buna vizionare a tuturor materialelor video, dar si a imaginilor.

In afara de asta LG G6 este rezistent la praf si apa, acest lucru fiind certificat IP68. Materialele de baza din care este realizat smartphone-ul LG G6 sunt sticla si metalul, ceea ce ii confera acestui terminal un design deosebit, cu finisaje unice si linii elegante. Se poate spune ca LG G6 este un smartphone performant deoarece dispune de doua camere principale de 13 MP, ce pot realiza imagini deosebite la o calitate inalta.

Unghiul larg al camerei frontale poate incadra fotografii perfecte. Incepand din aceasta luna poti achizitiona terminalul LG G6 din toate magazinele Vodafone, dar si online. Iar pretul unui astfel de telefon incepe de la 234 de euro impreuna cu abonamentul Super RED 49.

De altfel acest abonament include 8 GB de net mobil disponibil in tara si in roaming in Spatiul Economic European, alcatuit Uniunea Europeana plus Islanda, Lichtenstein si Norvegia, minute si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala si in roaming in Spatiul Economic European, acces nelimitat la social media (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Pinterest, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+), precum si 1.000 de minute internationale pe mobil. Mai multe detalii cu privire la acest smartphone si oferta gasiti pe www.vodafone.com.

s-ar putea sa-ti placa