Acasa Telefoane Noul iPhone ar putea fi prezentat pe 9 septembrie

Noul iPhone ar putea fi prezentat pe 9 septembrie

by Dragos Schiopu

Cei de la Apple nu au anuntat inca in mod oficial o data exacta a lansarii noilor dispozitive din gama acestora, insa, potrivit unor surse din mediul online, evenimentul care are la baza lansarea noilor dispozitive va avea lor pe data de 9 septembrie.

150608_iphone_concept_1Nu se stie inca exact, dar de fiecare data compania americana a facut astfel de anunturi referitoare la lansari abia in prima luna de toamna, adica asa a fost incepand cu anul 2012 si pana in prezent.

Totodata, surse apropiate companiei au asigurat ca, pe langa smartphone-urile pe care le vor lansa, producatorul ar putea aduce si noi tablete, lucru care nu exclude sa apara si noul iPad Pro, acesta avand un ecran generos de 12.9 inch. Cu toate acestea, chiar daca pe internet au aparut foarte multe zvonuri cu privire la data evenimentului si ce se va lansa mai exact atunci, Apple nu a facut inca o declaratie si au refuzat sa comenteze zvonurile aparute.

Pana in prezent s-a mai speculat si faptul ca noul iPhone ar putea fi mai gros fata de predecesorii lui, iPhone 6S si iPhone 6S Plus, avand o grosime mai mare cu 0.2 mm, 7.1 si respectiv 7.3mm. Nu putem cunoaste inca motivul pentru care ar recurge la aceste noi dimensiuni, insa cel mai probabil acest lucru este determinat din pricina montarii unei carcase de o calitate mai ridicata si mai durabila, lucru care nu va mai putea permite indoirea dispozitivelor.

Cu toate acestea, nu putem exclude nici faptul ca noile dimensiuni sunt din cauza instalarii unui nou tip de ecran Force Touch, ecran care percepe presiunea la atingeri, acesta fiind prezent si pe Apple Watch.

s-ar putea sa-ti placa