Acasa Tehnologie Noul concept Xiaomi – „scos din filmele SF”

Noul concept Xiaomi – „scos din filmele SF”

by Dragos Schiopu
concept Xiaomi

In curand vom afla mai multe noutati despre noul concept de la Xiaomi. Desi majoritatea dintre voi sunteti familiarizati cu marginile reduse ale telefoanelor smart, ca in cazul Galaxy S8 sau LG G6, trebuie sa spun ca noul concept de la Xiaomi se bazeaza pe acest mic detaliu. Iar denumirea oficiala a conceptului este smartphone bezel-less.

De curand designul francez ce s-a ocupat si de modelul Xiaomi MI Mix a publicat noul concept ce pare a fi unul foarte diferit scos din filmele SF. Avand in vedere raportul dintre suprafata totala a telefonului si ecranul acestuia se pare ca acest concept poate fi unul destul de bizar bazandu-se strict pe acest aspect.

Cei ce isi doresc sa cunoasca putin din noul concept de la Xiaomi il pot vedea intr-un clip de prezentare si bineinteles o scurta caracterizare si descriere a acestui produs, ce-i drept in spaniola.

Cum vi se pare acest nou concept de la Xiaomi si cum credeti ca va arata produsul final al acestora, caci cu siguranta stim ca este drum lung de la forma de concept si pana la forma finala a produsului lansat pe piata. Voi ce parere aveti despre toate aceste date si informatii?

s-ar putea sa-ti placa