Acasa Tehnologie Noua tehnologie ce duce chirurgia la un alt nivel

Noua tehnologie ce duce chirurgia la un alt nivel

by Dragos Schiopu

As putea spune ca in acest moment sunt putin in stare de soc deoarece tocmai am urmarit un clip nu tocmai in ton cu placerile mele. Cei care ma cunosc stiu foarte bine ca sunt o fricoasa in ceea ce priveste spitalul, sangele, taieturile si lista poate continua. Dar in cazul de fata nu am putut sa-mi stapanesc curiozitatea cu atat mai mult ca este vorba despre o noua tehnologie prin care taieturile (ranile) pot fi mult mai usor de tratat si in acelasi timp mult mai eficient.

Cum nu ma pricep deloc in acest domeniu vast al medicinii pentru mine totul este o necunoscuta, insa cand vine vorba de lucruri care sa ma socheze cu adevarat sunt foarte putine. Iar chestia despre care scriu acum chiar m-a socat. Cine se gandea ca in timpul nostru toate problemele vor avea o rezolvare atat de simpla si eficienta.

Cel putin in cazul plagilor totul este diferit acum cu noua tehnologie. As putea spune ca este, printre multe altele, un lucru benefic si pentru acele persoane ce nu vor semne de la diferite operatii pe corpul lor. In primul rand ca aceasta noua tehnologie a copcilor nu mai foloseste clasicul ac si ata chirurgicala, deci in acest mod nu mai poate fi vorba de semne si urme lasate pe corpul uman.

In al doilea rand este foarte utila deoarece prin noua tehnologie se opreste mai intai sangerarea, apoi se aplica un fel de banda ce apropie straturile de piele si muschii pentru a se vindeca, cicatriza. Sper sa nu gresesc, dar aceasta noua tehnologie de a vindeca plagile fara sa fie nevoie de ata si ac a fost folosita la inceput de catre armata americana.

Practic lucrurile pot evolua intr-un ritm alert daca interesul pentru lucrurile respective se afla la un nivel inalt. Si pentru a putea observa cu exactitate ce se intampla si cum se intampla lucrurile cu ajutorul noii tehnologii am sa las mai jos si clipul peste care am dat si care m-a socat. Oricum nu stiu cati dintre voi au probleme in a vedea imagini cu sange, dar eu nu mai sunt in stare…

https://www.youtube.com/watch?v=j6c2zKoD33A

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Stefan 03-11-2016 - 19:39

Chiar ca va fi ceva revolutionar!Din pacate cine stie cand va ajunge in Romania asa ceva…

Comentariile sunt inchise.