Acasa Diverse In ce loc al casei iti poti ascunde barul?

In ce loc al casei iti poti ascunde barul?

by Dragos Schiopu

Imi plac foarte mult oamenii creativi, dar si mai mult acele persoane ce aplica inovatia in caminul si in jurul lor. Nu sunt foarte multe persoane ce pot pune in aplicare idei de inovatie in casa lor. De ce am adus acest subiect despre casa in care locuiti si ideile creative pe care le puneti sau nu in practica – simplu, pentru ca de cele mai multe ori ne dorim case de vis, dar nu stim cum putem avea parte de ele.

Iar acest articol vine in spijinul acelor persoane ce isi doresc un bar ascuns in locuinta, cu care sa-si impresioneze musafirii. In micuta mea cercetare pe care am facut-o in legatura cu acest subiect am gasit tot felul de locuri unde iti poti ascunde barul. Spre exemplu clasicul loc unde puteti gasi un asemenea bar ar fi intr-un perete sau intr-o biblioteca.

Bineinteles se mai poarta si barul inclus in diverse obiecte de mobilier si de ce nu in diverse camere de hotel puteti intalni un mic frigider ascuns intr-un obiect de mobilier fie el birou sau orice alt tip de mobilier. Insa mie mi-a placut cel mai mult crama ascunsa si pozitionata intr-un anumit loc al casei, cum ar fi sub podea.

Am privit clipul respectiv de nenumarate ori si am incercat sa inteleg ce se intampla, cum de se poate misca podeaua si cum anume se poate ridica acel bar de sub podea la nivelul camerei respective si mai mult decat atat sa-ti si poti alege sticla de bautura dorita.

Ca sa nu mai vorbim de forma acestei crame (bar) – rotunda. De fapt seamana cu o masa rotunda ce cuprinde mai multe nivele cu despartituri intre ele ce seamana mai mult cu sertarasele dintr-un birou. Oricum un astfel de bar nu poate deranja pe nimeni, cu atat mai mult ca design-ul acestuia este foarte modern.

Un alt lucru ce m-a surprins la acest bar a fost capacitatea lui – nu ma gandeam ca si intr-un bar rotund ai putea avea parte de cateva zeci de sticle cu bautura incluse. Pe de alta aparte am sa las aici clipul care pe mine m-a fascinat si m-a facut sa scriu acest articol.

s-ar putea sa-ti placa