Acasa Telefoane Nokia Lumia 825

Nokia Lumia 825

by Dragos Schiopu

Odata ce Microsoft a adaugat suport pentru noi rezolutii, procesoare mai performante si suport pentru display-uri mai mari, Nokia a decis sa nu ramana in urma si sa lucreze la noile smartphone-uri din seria Lumia. Astfel, Nokia Lumia 825 are primele specificatii bunicele.

nokia logoDe ce am spus bunicele? Nokia Lumia 825 nu va fi varful de gama al finlandezilor, dar avem dovada ca Nokia incepe sa lanseze niste smartphone-uri care pot concura cu device-urile cu Android.

Prima data se remarca disply-ul de 5,2 inci. Deja putem sa vorbim despre un phablet cu Windows Phone de la Nokia. Ceea ce este surprinzator este rezolutia foarte mica, avand doar 1280 x 720. Sa nu uitam ca si Motorola Moto X are o rezolutie de 720p, deoarece ochiul uman nu poate percepe o diferenta foarte mare intre 1080p si 720p. Deci, aceasta rezolutie este optima atat pentru un consum de energie mai mic, dar si pentru un pret mai mic al smartphone-ului.

Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 400 la 1,2 Ghz. Trebuie sa remarcam ca Nokia nu a lansat pana acum un device cu procesor quad core ( asta pentru ca pana acum Windows Phone suporta doar procesoare dual core). Se mai stie ca noul telefon se va lansa in octombrie.

Avand in vedere specificatiile cunoscute pana in prezent, Nokia Lumia 825 va vi un telefon din clasa de mijloc, ceea ce inseamna ca va avea un pret acceptabil.

Sursa: GSMArena

 

s-ar putea sa-ti placa