Acasa Telefoane iPhone 6S si iPhone 7 vor fi lansate in 2015

iPhone 6S si iPhone 7 vor fi lansate in 2015

by Dragos Schiopu

In timp ce iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt in plina actiune de comercializare aflandu-se si pe multe liste catre Mos Craciun, Apple isi gandeste strategia pentru anul urmator, strategie ce nu intarzie sa ajunga si in atentia publicului. Se pare ca pentru 2015 Apple pregateste lansarea iPhone 6S si iPhone 7.

iphone 6s

Conform International Business Times aceasta abordare de a lansa doua telefoane intr-un timp relativ scurt este datorata competitiei cu cei de la Samsung, companie care lanseaza mai des telefoane. Momentul nu este neaparat unul potrivit deoarece Sammsung a anuntat ca va lansa mai putine telefoane de anul viitor. Sa fie asta o abordare de a permite celor de la Apple sa ii ajunga din urma?

Despre iPhone 6S se zvoneste ca va fi lansat in primavara, urmand sa fie un telefon cu pret mediu, in timp ce iPhone 7 va fi lansat in toamna ca un telefon premium. Distanta intre cele doua lansari se doreste a fi una de 6 luni.

In ceea ce priveste partea de specificatii, aflata la nivel de zvon evident, iPhone 6S va avea, printre altele, ecran din cristale de safir si o camera cu calitate de DSLR. Se pare ca cei de la Apple lucreaza alaturi de Sony pentru a aduce sistemul cu doua lentile pentru imagini de calitate DSLR. iPhone 6S nu este primul terminal Apple despre care se zvoneste ca va avea ecran de safir, ramane de vazut la ce model se va concretiza acest zvon, pana acum nu s-a intamplat.

Despre iPhone 7 se zvoneste ca va avea o camera principala de 21MP si acelasi tip de ecran din safir ca iPhone 6S. iPhone 7 va avea un cip quad-core A8 si va avea spatiu intern de stocare de 256 GB.

Daca zvonurile se adeveresc, si cel mai adesea o fac, iPhone 6S si iPhone 7 vor fi lansate in aprilie, respectiv septembrie 2015.

s-ar putea sa-ti placa