Acasa Telefoane Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 1020

by Dragos Schiopu

Pentru ca v-am vorbit de curand despre Nokia Lumia 925 (un telefon dotat cu Windows Phone), am zis ca nu strica sa va prezint astazi o alternativa tot cu Windows Phone si care vine cu dotari suplimentare cum ar fi Corning Gorilla Glass 3 si o camera foto de 41 de Mpx, Nokia Lumia 1020. De asemenea memoria acestuia este de 32 de Gb si in anumite retele chiar de 64 de Gb.

Avand in vedere ca am fost extraordinar de multumit de camera foto de pe Lumia 925 (8 Mpx), nici nu vreau sa ma gandesc ce poze ar putea face acest telefon cu o camera de 41 Mpx.

Pretul lui de 3099 lei (oferta evoMAG.ro) este acceptabil in contextul in care ai o camera foto extraordinara, fara sa fie nevoie sa o cari cu tine separat in bagaje, mai ales in vacante, dar si un telefon care se misca incredibil.

Tot legat de camera foto si de senzorul ei, acesta are stabilizare optica, obturator mecanic, tehnologie Carl Zeiss si multe functii foto care fac din acest smartphone o camera foto comparabila cu camerele foto profesionale. De asemenea, pot fi urcate simultan pozele pe facebook.

Smartphone-urile Nokia sunt cunoscute in general pentru calitatea lor, rezistenta, dar mai ales camerele foto din dotare.

Telefonul ma face sa ma gandesc ca pentru mine personal ar fi util ca hotspot de internet si urcarea fotografiilor online. Bineinteles ca sunt multe alte functii utile pe el, cum ar fi softul de navigatie si multe altele, dar m-am rezumat strict la functiile care mi-ar fi utile mie, un fan inrait de Android.

s-ar putea sa-ti placa