Acasa Telefoane Nokia Lumia 1020 a fost lansat!

Nokia Lumia 1020 a fost lansat!

by Dragos Schiopu

Nokia Lumia 1020Nokia a lansat noul flagship al companiei, Nokia Lumia 1020. Acest smartphone dispune de o camera de 41MP cu tehnologia PureView. Acesta este primul smartphone cu Windows Phone ce inglobeaza si tehnologia PureView realizat de Nokia, deoarece Nokia a mai lansat un telefon cu camera de 41MP, Nokia 808 PureView. Noua camera reinventeaza functia zoom. Sa urmarim urmatorul videoclip:

Pe langa o super camera foto, noul Nokia Lumia are si specificatii de top. Noul smartphone are un ecran de 4,5 inci cu tehnologie ClearBlack AMOLED si rezolutie WXGA, display ce il regasim si pe modelul Lumia 925 ce are carcasa din aluminiu. Display-ul este protejat si de tehnologia Gorilla Glass 3 si este sensibil la atingerea cu unghiile. Porcesorul este un puternic Snapdragon dual-core tactat la 1,5 GHz si este ajutat de 2GB de RAM. Telefonul beneficiaza de 32GB memorie interna si de 7GB in cloud, mai precis cu ajutorul serviciului Skydrive. Totusi, serviciul Skydrive ofera 7GB oricarui utilizator, ceea ce inseamna ca aplicatia preinstalata nu ofera un avantaj real. Acumulatorul are 2000 mAh si suporta incarcare wireless (prin accesoriile optionale), iar producatorul sustine ca rezista 16 zile in standby, 13 ore de conversatie, 6,8 ore de vizualizare video si 63 de ore pentru muzica. Impresionanta puterea bateriei pentru un telefon high end,

De asemenea, noul telefon are si un grip special, numit Nokia camera grip care este un capac ce se poate atasa telefonului marind durata de viata a telefonului. Asa arata Nokia Camera Grip:

Nokia Camera grip

 

Noul Nokia Lumia 1020 este o alegere perfecta din punctul meu de vedere. Este performant are un design placut si dispune de cea mai buna camera de pe piata.

s-ar putea sa-ti placa