Acasa Tehnologie Nokia lansează Lumia în China

Nokia lansează Lumia în China

by Dragos Schiopu

Astăzi la Beijing, China, Nokia anunță lansarea modelului Lumia 800C, primul smartphone CDMA cu sistem de operare Windows Phone, special creat pentru piața din China. Acesta va fi disponibil pentru operatorul China Telecom, începând cu luna aprilie și va fi comercializat în magazinele operatorului, dar și în marile magazine de electronice din China.

În trimestrul doi al acestui an în China va fi lansat și modelul Lumia 610C, varianta CDMA creată pentru operatorul China Telecom. Lumia 610C este telefonul cel mai ieftin din gama Lumia și vine cu aplicații preinstalate și o experiență nouă, creată special pentru cei tineri.

Cei care vor cumpăra un smartphone Lumia vor găsi pe acesta aplicații exclusive, create special pentru piața din China: reviste de la Trends (Cosmopolitan, FHM), jocuri populare precum Fruit Ninja și PVZ.

Odată cu lansarea seriei Lumia în China, Nokia și Microsoft au anunțat lansarea programului Be Top, creat pentru a ajuta dezvoltatorii din China în procesul de creare a aplicațiilor pentru platforma Windows Phone.

s-ar putea sa-ti placa