Acasa Diverse Nokia demonstreaza ca WP are multe aplicatii

Nokia demonstreaza ca WP are multe aplicatii

by Dragos Schiopu

Nokia si Microsoft vor sa demonstreze ca Windows Phone nu mai este un sistem de operare lipsit de aplicatii si au creat un videoclip in care explica de ce Windows Phone Store este mai bun decat Google Play de la Android sau App Store de la Apple.

Prin acest videoclip Nokia vrea sa demonstreze ca nu exista nici un motiv prin care Play Store de la Android sau App Store de la Apple este superior Windows Phone Store doar pentru ca are un numar mai mare de aplicatii. Nokia spune ca majoritatea aplicatiilor sunt nefolositoare sau apar de mai multe ori. De exemplu sunt peste 1000 de aplicatii de tip lanterna in App Store la Apple.

Nokia reaminteste ca ”multe dintre iconitele adevarate ale aplicatiilor sunt deja in Windows Phone Store”. Daca nu puteti gasi una, sunt alternative care includ Nokia HERE Maps, Nokia ProCam, Microsoft Office, si integrare Xbox. Pentru moment sunt peste 200,000 de aplicatii in Windows Phone Store, iar conform Nokia cei mai buni designeri „realizeaza cele mai frumoase aplicatii zilnic in mod special pentru Windows Phone”. Tind sa cred ca Nokia are oarecum dreptate. Sunt foarte multe aplicatii care nu folosesc in Play Store sau App Store. De asemenea sunt si foarte multe clone de aplicatii sau jocuri.

s-ar putea sa-ti placa