Acasa Diverse Concept Samsung Galaxy F

Concept Samsung Galaxy F

by Dragos Schiopu

Nu numai iPhone-ul se lauda cu concepte foarte bune (un exeplu aveti aici) ci si Sansung are fani care se gandesc cum ar putea arata mai bine un telefon din seria Galaxy. Ce parere aveti despre conceptul lui Ivo Maric?

Samsung Galaxy F concept 1

Vazut din fata, Samsung Galaxy F parca ar fi exact un Galaxy S4. Ecranul este mare si ocupa foarte mult din suprafata totala. Putem spune ca display-ul este de tip edge to edge, concept care este foarte des intalnit doar in aceste prototipuri. Acest concept pare simplu, dar in momentul in care intoarcem telefonul avem un Galaxy foarte reusit. Simplist, marginile au fost reproiectate de Ivo Maric. Mai mult decat atat, acest concept nu este foarte greu de realizat. Aici nu vorbim de implementari fantastice precum ecrane care se pot transforma in holograme sau alte idei irealizabile pentru 2014. Pur si simplu Ivo Maric a reproiectat decat spatele pentru un Galaxy foarte reusit. De asemenea, observam ca materialul dorit este aluminiul. Oare cand va trece si Samsung la un telefon din aluminiu? Acest material ofera foarte multe avantaje si o grosime mult mai mica.

Acest design este destul de reusit fiind simplu dar in acelasi timp bine gandit. Oricum, designul lui Ivo Maric arata mult mai bine decat noul Samsung Galaxy S5 care seamana cu un plasture pe spate.

s-ar putea sa-ti placa