Acasa Telefoane Nokia Asha 210

Nokia Asha 210

by Dragos Schiopu

Nokia Asha 210 este un telefon elegant, de buget cu design inspirat din gama Lumia. Telefonul arata foarte bine si este full qwerty. Atuul lui este varietatea de nuante in care vine si evident, designul.

Fiind un telefon low buget, acesta va costa in jur de 70 de dolari, mai exact 72 dolari, iar in Europa probabil va costa 70 de euro (cel putin in tara noastra).

Nokia asha 210

  • Conectivitatea. La acest capitol se observa din start ca nu vorbin de un telefon foarte performant, Nokia Asha 210 dispune de Wi-Fi, ce poate fi activat si dezactivat cu ajutorul butonului fizic dedicat, GPRS si EDGE. Putem observa lipsa conexiunii 3G. 
  • Camera. Device-ul are o camera de doar 2MP. Este suficient pentru un telefon low buget. O camera mai performanta presupune costuri mai ridicate, iar un utilizator care doreste un telefon ieftin nu va dori o camera exceptionala.
  • Memoria interna. La acest capitol, Nokia putea sa puna totusi 1GB. Vorbim astfel de o memorie mica, de doar 64MB. Dar in incercarea de a realiza un telefon elegant cu un pret cat mai mic, Nokia a redus multe optiuni. Exista posibilitatea expansiunii memoriei cu un card microSD de maxim 32GB, astfel problema se poate rezolva rapid.

Telefonul vine si cu un buton special, dedicat retelelor de socializare sau a unei aplicatii de mesagerie.

Din punctul meu de vedere, Nokia Asha 210 este un terminal ieftin, cu un design foarte reusit, ce vine intr-o gama cu nuante diferite.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.