Acasa Tehnologie Nokia Asha 210

Nokia Asha 210

by Dragos Schiopu

Nokia lansează un nou model de telefon din seria Asha, numit Asha 210, telefon dedicat celor ce îl folosesc intensiv pentru socializare, având conectivitate WiFi, tastatură QWERTY și chiar și un buton dedicat pentru aplicația Whatsapp.

Asha 210 vine în variante, dual sim sau single sim, are sistem de operare Series 40, display QVGA de 2.4 inch cu rezoluție 320 x 240 și 65k culori, memorie internă 64 MB, slot pentru card microSD de maxim 32 GB.

Pe lângă Watsapp, Asha 210 vine și cu aplicații preinstalate pentru Facebook și Twitter. De asemenea Asha 210 are și un client foarte bun de e-mail, ce permite sincronizarea cu mai multe conturi de e-mail de la diverși provideri.

Camera lui Asha 210 are o rezoluție de 2 mpx și poate fi activată oricând folosind butonul dedicat de pe tastatură, buton ce funcționează chiar și atunci când telefonul este blocat.

Asha 210 are preinstalate cunoscutele aplicații de la Nokia, printre care Nokia Nearby, Nokia Maps, Nokia Xpress Browser, Nokia Store etc. Bateria lui Asha 201 poate asigura până la 46 de zile de funcționare a telefonului în standby în cazul modelului single sim și până la 24 de zile în cazul modelului dual sim.

Asha 210 va fi disponibil în culorile galben, albastru, negru, magenta și alb și va costa în jur de 72$ + taxe locale. Probabil spre sfârșitul acestui an o să îl vedem și în magazinele din România.

s-ar putea sa-ti placa