Acasa Telefoane Noi specificatii si informatii pentru LG G4

Noi specificatii si informatii pentru LG G4

by Dragos Schiopu

LG-G4-design-makes-the-grade-b

Nu a mai ramas prea mult timp iar cei de la LG vor anunta in sfarsit noul terminal, mai exact, mult asteptatul LG G4. Fiind unul dintre cele mai importante telefoane a celor de la LG, se pare ca va avea unele dintre cele mai impresionante specificatii puse vreodata pe un asemenea dispozitiv.

Pe langa informatiile oficiale primite pana acum de la LG, pe internet au scapat mici zvonuri cu privire la aspect. Imaginile pe care le puteti vedea mai jos ne confirma faptul ca dezvoltatorii de la LG sunt in cautare de solutii si metode prin care noul telefon sa arate mult mai bine si sa devina un competitor serios pentru terminalele celor de la Samsung si Apple. Imaginile au sosit impreuna cu o lista de specificatii, alta decat cea pe care o stiam deja, insa de data aceasta ceva mai concludenta.

Cei de la LG au anuntat prin cateva spoturi publicitare noi informatii cu privire la camera foto de 16MP si diafragma de f1.8, insa potrivit informatiilor postate de catre cei de la TechnoBuffalo, pe un alt site se zvonea ca noul varf de gama va avea o camera de 13MP si Android 4.4.

Conform spuselor celor de la LG, noul terminal mobil va fi lansat pe 28 aprilie, iar conform zvonurilor si informatiilor primite pana acum, va beneficia de 4GB de memorie RAM, un procesor Snapdragon 810/811, ecran QHD si camera foto de 16MP.

Informatiile primite pana la aceasta ora se pot modifica pe viitor, intrucat specificatiile nu sunt chiar concludente, pana cand oficialii LG vor decide sa anunte noul varf de gama si sa publice noi informatii si aspecte prin care fanii sa stie la ce se pot astepta in momentul lansarii. Cu siguranta cei de la LG nu ne vor dezamagi in privinta noului lor telefon, intrucat au invatat din variantele mai vechi si stiu exact unde sa puna accentul pentru ai multumi pe toti.

s-ar putea sa-ti placa