Acasa Tehnologie Noi inovatii care te vor da pe spate la noile masini BMW

Noi inovatii care te vor da pe spate la noile masini BMW

by Dragos Schiopu

Chiar daca cei de la Tesla au avut foarte multe de spus in ceea ce priveste inovatiile in domeniul auto, se pare ca nici BMW nu ramane pe loc, acestia anuntand cateva noutati extrem de interesante care vor fi prezente pe noul lor Seria 7.

bmw seria 7Printre acestea enumeram doar cateva:

1. Control din telecomanda. Noua masina va putea fi controlata in garaj cu ajutorul unei chei, aceasta avand un display color dotat cu senzori pentru dirijarea masinii.

2. Sistemul de comanda din masina va putea fi utilizat prin diferite gesturi, in acest fel puteti sa va pastrati ochii la drum, fara a interveni anumite situatii neasteptate. Se va putea raspunde sau inchide la apelurile telefonice, ridica sau scadea volumul audio, iar in cele din urma, BMW ofera si posibilitatea de a optimiza dupa bunul plac un al cincelea gest, spre exemplu, citirea unei harti din sistemul de navigatie.

3. Pe langa faptul ca puteti utiliza gesturile, mai nou, sistemul intelege si anumite fraze si poate vorbi cu dumneavoastra. Deci, daca ii veti cere sa va duca la cea mai apropiata benzinarie cu siguranta nu va da gres.

4. Iti ramane telefonul fara baterie? Ei bine, masina vine cu posibilitatea de a iti incarca telefonul prin noua tehnologie de incarcare prin WiFi, singura observatie ar fi ca si telefonul tau sa fie dotat cu NFC, dar banuiesc ca cine isi permite aceasta masina nu va duce lipsa de o asemenea functionalitate.

5. Locul din spate mai este dotat cu o tableta pe care ruleaza sistemul de operare Android, aceasta poate face orice face o tableta obisnuita, insa are posibilitatea de a controla anumite functii ale masinii. Ea are acces la 24 de functii cu privire la confort, divertisment si navigare.

6. Celebra grila frontala a celor de la BMW devine si ea, de asemenea, mai smart. In functie de temperatura pe care motorul o are, barele din crom se inchid sau se deschid, prin acest fel se imbunatateste aerodinamica masinii, dar, totodata, scade consumul de carburant si emisiile de CO2.

s-ar putea sa-ti placa