Acasa Telefoane Ce telefoane primesc update la Windows 10

Ce telefoane primesc update la Windows 10

by Dragos Schiopu

Fiind posesor al unui telefon care ruleaza Windows, pot sa ma declar foarte multumit de acest sistem de operare, chiar daca foarte multi nu il vad cu ochi buni, eu unul sunt foarte multumit si nu as trece inapoi pe Android, singurele lucruri care imi lipsesc sunt totusi cateva aplicatii care imi sunt foarte dragi, dar, cu siguranta, si aceasta vor fi disponibile in curand.

windowsphoneZilele aceasta va aparea si un articol cu privire la motivele pentru care sa alegi Windows ca sistem de operare pentru telefonul tau, dar, pana una alta, pentru cei care sunt fani Windows Phone voi face o lista cu telefoanele care vor primi cat de curand update la mult asteptatul Windows 10.

Lumia 430

Lumia 435

Lumia 532

Lumia 535 (disponibil la eMAG) – dual SIM, diagonala de 5 inch, procesor Quad-Core, rezolutie camera principala de 5 Mp, pret 549 lei.

Lumia 540

Lumia 640 (disponibil la eMAG) – dual SIM, diagonala de 5 inch, procesor Quad-Core, rezolutie camera principala de 8 Mp, pret 639 lei.

Lumia 735 (disponibil la eMAG) – diagonala de 4.7 inch, procesor Quad-Core, rezolutie camera principala de 6.7 Mp, pret 1019 lei.

Lumia 830 (disponibil la eMAG) – diagonala de 5 inch, procesor Quad-Core, rezolutie camera principala de 10 Mp, pret 1599 lei.

Lumia 930 (disponibil la eMAG, doar resigilat) – diagonala de 5 inch, procesor Quad-Core, rezolutie camera principala de 20 Mp, pret 1735 lei. Telefon pe care il recomand cu mana pe inima, fiind exact modelul pe care il detin si eu in acest moment.

Acestea sunt telefoanele care vor primi primul update oficial de Windows 10, insa celelalte modele nu sunt excluse, insa perioada de asteptare a utilizatorilor este mai lunga. In aceasta lista am trecut modelele pe care le puteti cumpara chiar acum, iar pentru mai multe detalii puteti accesa link-urile produselor, sau, de ce nu, sa folositi chiar casuta de comentarii de sub acest articol, va sunt la dispozitie pentru eventualele intrebari pe care le aveti vizavi de Windows Phone.

s-ar putea sa-ti placa