Acasa Telefoane Noi informatii despre Huawei P8: Data de lansare si specificatii tehnice

Noi informatii despre Huawei P8: Data de lansare si specificatii tehnice

by Dragos Schiopu

Huawei P8 este considerat drept rivalul telefoanelor care probabil vor fi in top in acest an Samsung Galaxy S6 si iPhone 6. Chiar daca acesta este produs de catre chinezi, majoritatea utilizatorilor au foarte multe asteptari de la Huawei P8. Acestor utilizatori trebuie sa le spun ca au aparut noi informatii legate de acest telefon. Mai exact, au fost postate data de lansare precum si cateva specificatii tehnice.

Inainte de toate trebuie sa spun ca nu mai avem de asteptat decat doua saptamani pana cand Huawei P8 va fi lansat. Acesta este pregatit pentru data de 15 aprilie insa poate fi lansat cu cateva zile mai devreme sau chiar mai tarziu. Cert este ca lansarea va fi undeva pe la mijlocul lunii viitoare.

In ceea ce priveste specificatiile lui Huawei P8, acesta vine dotat cu un ecran de 5.2 inch precum si cu o baterie de aproimativ 2.500 mAh. Camera foto va avea un senzor de 13 MP, va dispune de un blit dual-LED si va fi dotat totodata cu un scanner de amprente pe care il gasim si in cazul telefonului Huawei Ascend Mate 7. Procesorul va fi un HiSilicon Kirin 930 octa core de 65GB, memoria RAM va fi de 3 GB iar memoria interna de 32 GB.

Privind specificatiile de mai sus, sunt aproape sigur ca acest telefon va reusi sa creeze o concurenta destul de agresiva telefoanelor de top marca iPhone si Samsung.

Huawei-Ascend-P8

s-ar putea sa-ti placa