Acasa Diverse Navigheaza pe Dunare folosind Google Maps

Navigheaza pe Dunare folosind Google Maps

by Dragos Schiopu

street

Cei de la Google sunt obisnuiti sa lanseze unele dintre cele mai inovatoare solutii prin care oamenii sa poata explora si sa vada unele dintre cele mai frumoase locuri din lume, astfel au introdus si posibilitatea de a naviga pe Dunare doar folosind modulul Google Maps. Compania ofera in sfarsit oportunitatea de a vedea unele dintre cele mai interesante si mai atractive locuri de pe Dunare, mai exact toata zona dintre Bratislava la Cernavoda. Conform ultimelor statistici,se pare ca sistemul de „Street View” a celor de la Google este cel mai reprezentativ atat din punct de vedere a calitatii imaginilor cat si a modului in care se desfasoara interactiunea cu utilizatorul.

Cei de la Google au explorat Dunarea in anul 2014, facand unele dintre cele mai frumoase si mai reprezentative imagini din Slovacia, Croatia, Serbia, Ungaria, Bulgaria si Romania. Astazi, oficialii companiei s-au hotarat sa lanseze in sfarsit toate imaginile si cadrele surprinse in zonele respective, oferind astfel oportunitatea utilizatorilor sa descopere unele dintre cele mai frumoase locuri de pe planeta. Pe langa imaginile facute pe Dunare, mai pot fi gasite defilee, cetati si mii de peisaje extrem de impresionante.

Fotografiile, ca de obicei, au fost facute cu ajutorul dispozitivului trekker montat pe nava de pasageri „Treassures”, nava care realizeaza de cele mai multe ori croaziere pe Dunare. Trekker, este bine cunoscut drept unul dintre cele mai interesante sisteme prin care se pot capta imagini la 360 de grade cu ajutorul a 15 lentile, fiecare indreptate catre o alta directie pentru a capta o imagine extrem de buna pe care sa o ofere publicului larg.

Printre multe altele, trekker a fotografiat in decursul anilor unele dintre cele mai impresionante locuri din patrimoniul mondial, mai exact Marele canion, Taj Mahal, Muntele Fujim, Insulele Galapagos sau Venetia. Utilizatorii vor putea sa calatoreasca digital pe unele dintre cele mai importante fluvii din lume, Amazonul si Tamisa.

s-ar putea sa-ti placa