Acasa Telefoane Noi informatii cu privire la Samsung Galaxy S6

Noi informatii cu privire la Samsung Galaxy S6

by Dragos Schiopu

galaxys6

Cei de la Samsung au o strategie bine definita de marketing, de fiecare data inaintea unei lansari acestia au stiut sa scoata in evidenta fiecare beneficiu pe care il au produsele lor. Fie ca este vorba despre un articol sau un clip video cei de la Samsung ne surprind cu inca ceva nou la telefoanele pe care le lanseaza. Se pare ca nici de data aceasta nu au vrut sa ramana in urma si au publicat inca un clip de 17 secunde in care se prezinta o importanta parte a viitorului Samsung Galaxy S6.

Samsung este pregatit sa lanseze cel mai important telefon al anului, in data de 1 martie acestia vor scoate la iveala noul lor Samsung Galaxy S6. Galaxy S6 Edge si Galaxy S6 vor fi prezentate pe 1 martie la Mobile World Congress de la Barcelona. Cei de la Samsung au postat pe Twitter un scurt clip video prin care ne sunt prezentate cateva dintre lucrurile importante pe care le va avea Samsung Galaxy S6.

Cu toate ca in clip-ul postat de acestia nu apare si telefonul in intregime, se pare ca intentia lor a fost sa arate mai degraba cea mai importanta parte din viitorul lor telefon, camera foto. Conform textului de pe clip „gaseste claritatea in intuneric” sugereaza noile functii pe care le avea telefonul, inclusiv de a face poze clare in conditii de lumina slaba.

Un reprezentant Samsung a vorbit saptamana aceasta despre viitoarea camera a noului lor model de telefon, a promis ca va fi una dintre cele mai inteligente camera ce au fost puse pana acum pe vre-un terminal al celor de la Samsung si ca nu isi vor dezamagi absolut cu nimic clientii. Samsung a invatat din greseli iar acum ar fi timpul ca totul sa iasa perfect.

Conform informatiilor primite se pare ca viitoarea camera a lui Samsung Galaxy S6 se pare ca va avea o rezolutie de 20 de MP cu stabilizator optic pentru cea primara si 5MP pentru cea frontala.

s-ar putea sa-ti placa