Acasa Telefoane Noi detalii despre Motorola Moto X

Noi detalii despre Motorola Moto X

by Dragos Schiopu

Au aparut noi detalii cu privire la mult asteptatul Motorola Moto X, privind data oficiala de lansare, cat si specifiicatiile smartphone-ului. Astfel, Motorola va lansa Moto X pe data de 1 august, adica in mai putin de doua saptamani.

Motorola Moto X

Cea mai mare surpriza este procesorul. Nu, nu este un procesor de top, telefonul fiind echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon MSM8960DT avand un procesor dual-core tactat la 1,7 Ghz. Se observa ca acest telefon nu vrea sa domine piata, deoarece performantele procesorului il situeaza in categoria mid-range. In schimb, telefonul vine cu un GPU foarte bun, Adreno 320 si 2GB de RAM. Aceasta combinatie asigura rularea eficienta a Android-ului, a aplicatiilor, cat si a jocurilor. Nu se cunosc date despre bateria telefonului, dar personal eu cred ca se va situa in jurul capacitaii de 3000 mAh, deoarece telefonul are un display de 4,7 inci cu rezolutie 1280×720, ceea ce inseamna ca va fi destul de maricel, iar Motorola creeaza smartphone-uri cu baterii foarte bune. De remarcat este si rezolutia noului telefon, destul de mica, dupa parerea mea. Spatiul de stocare este de doar 16GB, dintre care disponibili sunt doar 12GB. Sistemul de operare este evident Android 4.2.2.

Pentru un telefon care ar trebui sa scoata Motorola din impas, Moto X nu este chiar cea mai buna alegere daca va avea un pret destul de mare. Pana acum, telefonul nu are nici un atuu care sa il situeze in fata altor telefoane din categoria lui. Ramane de vazut cum se va descurca telefonul cand va fi lansat.

s-ar putea sa-ti placa