Acasa Portabile Nintendo ne pregateste ceva nou

Nintendo ne pregateste ceva nou

by Dragos Schiopu

NintendoSe pare cei de la Nintendo lucreaza la un nou proiect si anume o tableta cu Android ce va contine doar aplicatii educative.

Piata tabletelor este una variata, de unde se pot alege o multime de modele de la diferite firme, fiecare disponibile la preturi pentru toate buzunarele. Cei de la Nintendo au ganduri marete daca spera ca noul lor produs va spori frenezie in randul publicului larg avand in vedere fruntasii in acest domeniu, precum Samsung, Google si Apple.

Conform zvonurilor, colosul dezvoltarii si publicarii de jocuri  video va lansa o tableta cu un  sistem de operare Android modificat pentru piata educatioanala.

Toate aceste informatii au fost culese inainte de a fi sterse din tweet-urile inginerului software Nando Monterazo care a lasat sa scape unele informatii despre acest nou proiect, care fac anumite referiri la noua  tableta.

Monterazo a afirmat ca in prezent testeaza mediul comunicatilor al jocurilor educative pentru toti copiii care vor folosi aceasta tableta. De asemenea, aceasta tableta nu va rula decat aplicatii educative si o sa fie axata pe tot ceea ce tine de scoala.

In jocurile educative de pe aceasta tableta vor aparea si personajele emblematice Nintendo, precum Mario, antrenorul de Pokemoni reprezentat de catre Ash si multe alte zeci.

Majoritatea dintre cei care au auzit de aceste zvonuri nu privesc cu ochi buni ideea celor de la Nintendo deoarece considera ca o tableta cu aplicatii educative nu isi are locul pe piata actuala, mai usor fiind sa cumpere o tableta mai ieftina pe care sa instaleze orice aplicatie doresc, insa sunt si cei de parere ca este un lucru nou care merita incercat si care poate aduce doar beneficii.

Cei din conducerea Nintendo nu au afirmat inca daca tot ceea ce se spune este adevarat, lasandu-ne cu un mare semn de intrebare: Anul 2014 va veni cu o noua tableta?

s-ar putea sa-ti placa