Acasa Tehnologie Netcamp 2012

Netcamp 2012

by Dragos Schiopu

Anul acesta Netcamp are loc pe data de 22 noiembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Evenimentul cuprinde conferințe, seminarii, workshop-uri și discuții legate de dezvoltarea web, mobile, înființarea unei companii, etapele dezvoltării unei aplicații, metode de monetizare a aplicațiilor, înființarea unei companii etc.

Organizatorii Netcamp fac un pas inainte spre comunitățile locale de antreprenori și manageri de companii și oferă acces gratuit, pe bază de invitație, dezvoltatorilor interesați de eveniment, antreprenorilor care fie au deja un proiect online, fie sunt la stadiul de idee și celor care doresc să pornească un proiect și nu știu cu ce să înceapă. Puteți solicita o invitație de la Haotik sau de la Radu.

La această ediție a Netcamp dezvoltatorii de aplicații mobile pot să își prezinte aplicațiile în cadrul unei zone speciale de expoziție. Cele 4 secțiuni ale Netcamp sunt:

Start Up Now! – un workshop în cadrul căruia participanții vor învăța cum se transformă o idee într-un proiect web, trecând prin toate etapele acestuia și beneficiind de îndrumarea unor cunoscuți antreprenori online.

MobileDev – o sesiune care își propune să-i reunească atât pe actualii dezvoltatori de aplicații mobile, cât și pe cei interesați să abordeze teritoriul mobil și să afle cele mai noi aplicații și tehnologii din domeniu.

WeWorkWeb – o întâlnire a dezvoltatorilor, designerilor și managerilor din companii de web development și interactive, pentru a împărtăși ultimele noutăți și idei cu o parte din profesioniștii comunității web locale.

Mobile Demo Zone –  zona specială de expoziție pentru dezvoltatorii de aplicații mobile, care vor avea oportunitatea să-și prezinte aplicațiile și să interacționeze cu alți antreprenori și specialiști în domeniu.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.