Acasa Portabile NAVITEL lansează tableta GPS NAVITEL T757 LTE

NAVITEL lansează tableta GPS NAVITEL T757 LTE

by Dragos Schiopu

În ciuda faptului că foarte mulți oameni din domeniul IT nu mai dau foarte mare importanță tabletelor, cei de la NAVITEL nu sunt de aceeași părere, considerând că în continuare tabletele reprezintă o tehnologie importantă în viața fiecărui om. Tabletele încep să fie din ce în ce mai puțin folosite din pricina telefoanelor mobile, multe dintre ele ajungând să depășească dimensiunile normale ale unei tablete de 7 inch.

NAVITEL deține la momentul de față o gamă variată de tablete iar cea mai recentă lansare a lor este NAVITEL T757 LTE, o tabletă ce poate fi folosită în mai multe domenii, având GPS și 4G LTE fiind recomandată atât pentru înlocuirea navigației de pe mașină cât și pentru utilizarea ca tabletă normală pentru multimedia și nu numai. NAVITEL T757 LTE este o tabletă modernă cu ecran de 7 inch ce poate oferi performanța de care are nevoie orice utilizator. NAVITEL este cunoscută ca fiind unul dintre cei mai mari furnizori pentru industria navigațiilor auto cât și producerea aplicațiilor software pentru navigații GPS. Noua lor tabletă este în special concepută pentru a fi folosită ca un bun înlocuitor pentru tot ceea ce înseamnă multimedia și navigație într-o mașină, având un modul GPS de foarte bună calitate ce poate prelua semnal la cea mai înaltă frecvență disponibilă. Tableta nu se vrea a fi nici cea mai bună dar nici cea mai slabă, fiind încadrată în categoria tabletelor de buget dar care oferă performanța și calitatea de care are nevoie orice beneficiar.

Ca specificații tehnice tableta oferă un procesor MTK8735 Cortex-A53 tactat la o frecvență de 1.3 GHz, display de 7 inch IPS, 2 GB de memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare cât și suport pentru cardurile microSD de până la 128 de GB. De asemenea este dotată și cu Android 8.1 care oferă acces la sistemele GPS cât și la sistemele GLONASS de navigație prin satelit. Mulțumită ecranului de bună calitate și a dimensiunilor sale ajustarea modului de navigare este la îndemâna oricui. De asemenea ecranul dispune de un afișaj de sticlă de 2.5 G, care permite vizualizarea imaginilor la aceeași intensitate și calitate indiferent de unghiul din care ai privi. Mai mult decât atât tableta suportă două cartele SIM, vine la pachet cu 16 GB de memorie pentru stocare cât și posibilitatea de a fi extinsă prin intermediul unui card de până la 128 GB. Pe partea de conectivitate tableta dispune de LTE, Wi-Fi și Bluetooth.

Aplicația Navitel Navigator ce vine instalată odată cu tableta permite accesul la funcțiile de navigare prin ghidarea vocală, poate oferi informații despre camerele radar, avertismente despre ceea ce se întâmplă pe drum cât și multe alte opțiuni. Hărțile cuprinse în aplicație sunt în număr de 43 printre care Europa, Rusia, Belarus, Kazahstan și Ucraina. Dacă vă doriți mai mult din partea NAVITEL T757 atunci puteți să apelați și la aplicațiile de multimedia ce vă permit rularea de filme, muzică și multe alte elemente asemănătoare.

Tabletă va fi disponibilă pe piața online prin intermediul partenerilor MGT Educațional începând cu această lună. 

s-ar putea sa-ti placa