Acasa Tehnologie MWC 2015: Microsoft prezinta 2 telefoane cu Windows Phone

MWC 2015: Microsoft prezinta 2 telefoane cu Windows Phone

by Dragos Schiopu

Pentru fanii sistemului de operare Windows Phone, avem o veste foarte buna, chiar inainte de MWC 2015. Oficial, Microsoft prezinta 2 telefoane cu Windows Phone, maine in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2015. Cel mai asteptat zvon din partea Microsoft, Lumia 640, va fi prezentat maine.

microsoft-lumia-640

Planurile celor de la Microsoft au fost dezvaluite cu ajutorul unui articol de pe blog-ul Microsoft. Un articol gol, fara text a fost publicat pe blog cu titlul: „Microsoft Lumia 640 si Lumia 640 XL: te tine pregatit pentru orice”. Articolul nu a fost disponibil, pe blog, foarte mult timp. In cele din urma a fost sters dar persoana potrivita a fost unde trebuia la momentul potrivit.

Lumia 640 este un dispozitiv mobil sub marca Microsoft, de 5 inch, cu 1 GB memorie Ram si 8 GB memorie interna cu un procesor Qualcomm Snapdragon. Informatiile aparute pe internet sustin ca telefonul dispune de o camera de 8 MP pe partea din spate a dispozitivului si o camera de 1 MP pe partea din fata a dispozitivului.

Lumia 640 XL ar putea fi o versiune mai mare a modelului Lumia 640. Multi utilizatori ai sistemului de operare  Windows Phone se astepta sa fie prezentat la MWC 2015, un succesor al modelului Lumia 1320, deci Lumia 640 XL s-ar putea sa aiba o dimensiune mai mare de 5 inch decat Lumia 640,

Pe blog-ul oficial al celor de la Microsoft, articolul nu mai este disponibil dar cum toate informatiile sterse de pe internet se pot gasi, aici puteti vedea articolul. Probabil un angajat din cadrul companiei Microsoft a gresit butoanele, in loc sa apese butonul Draft a apasat butonul Publish si astfel surprizele pregatite de Microsoft au fost dezvaluite inainte de MWC 2015.

Mobile World Congress 2015 este cea mai mare expozitie a tehnologiei din lume. Evenimentul va fi desfasurat pe o perioada de 4 zile, 2-5 martie. Evenimentul va incepe maine dimineata de la ora 8:30, ora Spaniei, ora Romaniei: 9:30. Pentru a fi la curent cu tot ce se prezinta trebuie sa va treziti devreme.

s-ar putea sa-ti placa