Acasa Telefoane MWC 2015: Microsoft a lansat o tastatura pentru dispozitivele mobile

MWC 2015: Microsoft a lansat o tastatura pentru dispozitivele mobile

by Dragos Schiopu

In timpul unei conferinte de presa din cadrul Mobile World Congress, cei de la Microsoft au prezentat oficial o tastatura cu conectivitate Bluetooth, care la fel ca si dispozitivele cu care se va conecta, este si ea portabila.

microsoft-folding-keyboard-2Noua tastatura, Universal Foldable Keyboard, se va conecta cu mai multe dispozitive mobile, punand cu certitudine marile sisteme de operare, aici gasind iOS, Android si nu in ultimul rand, Windows Phone.

Tastatura are niste dimensiuni destul de reduse, in plus, ea se pliaza, in acest fel poate fi purtara fara echivoc chiar si in buzunarul pantalonilor.

In cazul in care va intrebati ce se va intampla cu tastatura in buzunar, este bine de stiut ca in timpul transportului, pentru ca aceasta sa nu se apese din greseala, cei de la Microsoft au montat in interiorul tastaturii o tehnologie bazata pe un sistem special de magneti. Totodata, este de remarcat faptul ca si anul trecut cei de la Microsoft au lansat o asemenea tastatura, similara acesteia, bazata tot pe tehnologie Bluetooth. Tastatura de anul trecut poarta denumirea de Universal Mobile Keyboard, care este si ea compatibila cu cele mai populare sisteme de operare mobile.

Inca nu se stie pretul exact al tastaturii, dar nici o data concreta cu privire la data lansarii, un lucru este sigur, eu unul o astept, de foarte multe ori simt nevoia unei tastaturi consacrate in locul celei de pe telefonul meu.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

alexandru 26-06-2015 - 17:02

Sincer eu nu suport tastaturile virtuale iar o tastatura fizica mi se pare super utila in special pentru tablete.

Comentariile sunt inchise.