Acasa Telefoane MWC 2015: Samsung Galaxy S6 seamana cu iPhone 6?

MWC 2015: Samsung Galaxy S6 seamana cu iPhone 6?

by Dragos Schiopu

1

Dupa cum bine stiti acum cateva zile a avut loc lansarea celui mai revolutionar telefon a celor de la Samsung. Datorita specificatiilor extrem de bune si tehnologiilor de ultima generatie folosite de acestia in conceperea noului lor terminal mobil tot mai multi cauta sa ii creeze dezavantaje, unii chiar speculand ca modelul Galaxy S6 a celor de la Samsung seamana cu iPhone 6.

Fanii Apple cu siguranta sunt ofticati si intocmai de aceea cauta tot felul de lucruri cu ajutorul carora sa infunde noul Galaxy S6. Cativa utilizatori au comparat cele doua telefoane si au gasit raspunsul, Samsung Galaxy S6 nu seamana cu modelul celor de la Apple, iPhone 6. Singurele elemente comune pe care le au cele doua companii fac referire la interfata TouchWiz, care exista si pe iOS. Samsung nu este prima companie din lume care mai imprumuta din interfata TouchWiz, asa ca nimeni nu ar putea sa zica ca interfata lor este extrem de asemanatoare cu cea a celor de la Apple.

2

E si normal ca aceste doua telefoane sa semene intre ele, ambele fiind din aceeasi generatie, iar la momentul de fata este extrem de greu sa curbezi ecranul sau sa modifici structura telefonului sub un alt aspect, dar in acelasi timp sa arate si bine. Samsung Galaxy S6 s-a lansat dupa 5 ani in care a fost prezentat primul lor terminal mobil, Galaxy S. De cele mai multe ori cei de la Samsung au mers pe plastic intocmai pentru a evita eventualele nereguli cu cei de la Apple si a le dovedi ca produsul lor este intradevar unic in lume.

Pe langa toate acestea sunt persoane care lauda la maxim calitatea telefonului, lauda design-ul si performantele extrem de bune pe care le are. Nu sunt un mare fan a produselor celor de la Apple, dar am vazut cum arata ultimul lor model de telefon asa ca sunt de parere ca cei de la Samsung nu au copiat ceea ce Apple s-a chinuit sa dezvolte in decursul anilor. Samsung precum si celelalte companii a plecat de jos si a dezvoltat telefoane extrem de slabe, urcand treptat si ajungand la rezultatele pe care le-ati putut urmari la MWC 2015.

3

s-ar putea sa-ti placa