Acasa Portabile Motorola Xoom

Motorola Xoom

by Dragos Schiopu

Prima tableta cu versiunea 3.1 de Android, creata special pentru tablete este Motorola Xoom.

Tot ce ai nevoie la o tableta: Procesor dual core de 1 GHz pe chipset Nvidia Tegra 2, cu 1 GH de memorie DDR2 RAM, 32 de GB memorie interna.

Displayul este imens, avand 10.1 inchi la o rezolutie de 1280×800 pixeli. Camera principala este de 5MP, filmeaza HD, iar webcamul este de 2MP.

Autonomia este una destul de buna avand 10 ore de browsing pe net prin Wi-FI, 3.3 zile pentru ascultat muzica si 14 zile in standby.

Cum am zis si in postul trecut la Dell Streak 7 o tableta este indispensabila unui blogger. Aceasta tableta este un pic mai mare fata de cealalta, avand ecranul de 10.1 inchi , fata de 7 inchi la Dell, deci este un atu. Mai mult spatiu de joaca pe ecran. Si in plus fata de Dell, Motorola deja are Android 3.1 Gingerbread fata de 2.2 Froyo, versiunea de android care a fost facuta special pentru tablete, deci merge perfect si chiar mai bine.

Din nou la Quickmobile este cel mai bun pret dupa piata pentru versiunea MZ604. Deci bloggeri sariti iarasi pe site si luati-va Motorola Xoom pentru ca nu aveti ce sa reprosati.

s-ar putea sa-ti placa