Acasa Portabile Dell Streak 7

Dell Streak 7

by Dragos Schiopu

Tableta Dell nu prea a fost asa mult mediatizata din cauza ca tot internetul a fost acaparat de Galaxy Tab si iPad 2 dar trebuie sa recunoastem o tableta foarte buna si performanta.

Este numita prima tableta 4G, ceea ce inseamna foarte mult in materie de performante. Ea are un display Gorilla Glass de 7 inchi , 16 gb memorie interna cu un procesor A9 Dual Core de 1GHz pe chipsetul Nvidia Tegra 2, Wi-Fi . Sistemul de operare este Android 2.2 dar Dell a promis ca va fi updatata la 3.0 Honeycomb imediat ce este posibil.

Este dotata pe spate cu o camera de 5MP , care filmeaza HD la 720p si o camera secundara pe fata de 1.3MP .

In plus de toate caracteristicile hardware, este dotata cu Adobe Flash 10.1 pentru o navigatie pe internet perfecta .

Eu zic ca aceasta tableta este perfecta pentru un blogger din mai multe motive. In primul rand pentru un blogger smartphone-ul nu este de ajuns si laptopul este prea mult. Imaginea de blogger este accea ca fiecare este dotat cu cele mai noi gadgeturi si cu cele mai multe device-uri dupa el. Fiecare blogger are dupa el o camera foto, o camera video, un smartphone  si un laptop. Dar de ce sa nu scape de toate si sa le reduca la un singur gadget? Cu tableta Dell poate face fotografii uimitoare, poate filma HD, isi poate verifica mailul, scrie posturi, raspunde la comentarii pe blog si poate naviga pe internet cu usurinta ca pe un laptop normal, fara sa aiba atata greutate dupa el. Toti stim ca un laptop este greoi si nici nu face multe lucruri. Tableta este perfecta.

Deci bloggerilor sariti repede pe http://www.quickmobile.ro si comandati-va tableta deoarece este la cel mai bun pret de pe piata si puteti sa va alegeti si garantie pe viata, ceea ce inseamna ceva.

Deci http://www.quickmobile.ro/dell-streak-7-wifi-16gb-83402.html

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.