Acasa Telefoane Motorola Gleam+ un telefon ieftin si cool

Motorola Gleam+ un telefon ieftin si cool

by Dragos Schiopu

Motorola Gleam+ este un telefon perfect pentru cei care vor un device cool adica elegant si in trend cu noile tendinte ale momentului. Acest model este dovada faptului ca telefoanele cu clapita (adica in format clamshell) nu au disparut de pe piata si inca sunt la mare cautare.

Noul gadget de la Motorola dispune de un ecran de 2.8 inch cu rezolutia de 400×240 pixeli si 260k culori, un ecran secundar pe baza de LED-uri, camera foto, ce-i drept cam slaba, de 2 Megapixeli fara autofocus, memorie interna de 50MB si slot pentru cardurile microSD, Bluetooth 2.1, Radio FM, mufa jack de 3,5 milimetri. Dimensiunea lui Motorola Gleam+ este de 107×52.5×13.5 si cantareste 105 grame, are browser web si suporta full HTML.

Pretul recomandat de catre producator este de 99 Euro la liber, iar daca il achizitionati la abonament poate ajunge pana la maxim 30 de euro. Acesta va fi lansat si in Europa incepand din luna martie a acestui an.

Young sound engineer working on video footage during post production. Content creator in home working on montage of film using modern software for editing late at night.

s-ar putea sa-ti placa