Acasa Diverse Telefoanele anului 2012

Telefoanele anului 2012

by Dragos Schiopu

Desi anul trecut, liderii pe piata au fost telefoanele pe sistem Android, anul acesta se pare ca va fi anul Windows Phone. Dupa ce compania au incheiat un parteneriat de un miliard de dolari, cu gigantul finlandez Nokia, au urmat pe rand si companiile celor de la HTC si Samsung.
Asadar, cei de la Mindows Mobile se asteapta sa treaca primii pe lista, in ceea ce priveste sistemul telefoanelor mobile.
Haideti sa vedem si o lista de telefoane mobile a anului 2012:

1. Nokia Lumia 900 – parteneriatul Microsoft-Nokia au cele mai mari roade in Statele Unite, o data cu lansarea trio-ului 710, 800 si 900, cel din urma fiind cel mai puternic dipozitiv Windows Phone.Cei de la Nokia au confirmat faptul ca smartphone-ul va fi lansat pe 18 Martie 2012.

2. HTC Titan II – vine cu un frumos Super LCD de 4.7 inch, un procesor Snapdragon de 1.5GHz, si o memorie interna de 12GB. La fel ca Nokia Lumia 900, acesta va fi lansat tot pe 18 Martie la CES (Consumer Electronics Show).

3. Motorola Droid Razr Maxx – a fost lansat oficial pe 26 Ianuarie in acest an. Ruleaza pe 4G LTE, are o camera de 8MP, si costa 299$ pe baza de contract. Un smartphone care se vinde foarte bine in Statele Unite.

4. Samsung Galaxy Note – pe numele sau de cod GT N7000, Galaxy Note readuce la viata un concept interesant pentru platforma Android. Desi se vorbea ca acesta va fi pe WP, se pare ca in cele din urma a ramas pe Android.

5. LG Spectrum – ocupa ultimul loc in topul nostru (5). LG Spectrum dispune de un ecran HD de 4.5 inch, un procesor dual-core de 1.5GHz, o camera flash de8 Megapixeli si un spatiu de stocare de 16GB, LG Spectrum a fost lansat pe 19 ianuarie si inca din primele zile s-a dovedit a fi un smartphone de succes.

Acestea fac parte din primele 5 telefoane declarate telefeoanele anului 2012. Tot in acesta an se asteapta cu nerabdarea lansarea lui Samsung Galaxy S3 cat si a ultimului tip de iPhone, iPhone 5.

s-ar putea sa-ti placa