Acasa Diverse Aplicatia WeatherBug 2.0 pentru iPhone

Aplicatia WeatherBug 2.0 pentru iPhone

by Dragos Schiopu

Daca este sa facem o mica analiza asupra aplicatiilor ce se gasesc in smartphoneurile fiecarui on cu siguranta gasim cel putin o plicatie pentru starea vremii. Din acest motiv poti apela cu incredere la aplicatia de iPhone WeatherBug 2.0 creata de catre cei de la Earth Networks.

Aceasta a doua versiune a aplicatiei pentru iPhone de WeatherBug vine cu o interfata grafica mai primitoare si cu o serie de functii noi precum alerta de vreme rea, umiditate crescuta, canicula, acestea sosesc prin serviciile meteo nationale si prin reteaua aplicatiei prezentate.

Functia „My Current Location” ofera update-uri automate bazate pe cele a datelor statiei meteo aflate cel mai aproape de pozitionarea ta, iar functia „Live Cams” iti ofera imagini live de la camerele din reteaua companiei.

WeatherBug 2.0 pentru iPhone iti ofera si posibilitatea de a afla starea vremii din toata lumea este suficient doar sa setezi locatia pe harta si dupa incarcarea informatiilor esti la curent cu starea vremii din locatia preferata.

Aplicatia WeatherBug 2.0 este lansata de curand si o poti descarca de pe Apple Store la pretul de 0.99 Dolari.

s-ar putea sa-ti placa