Acasa Jocuri DreamHack Bucuresti 2015 – Cel mai mare eveniment de gaming din Romania

DreamHack Bucuresti 2015 – Cel mai mare eveniment de gaming din Romania

by Dragos Schiopu

dreamhack-lights-up

DreamHack din nou la Bucuresti, dupa un an de pregatiri iata ca din nou unele dintre cele mai importante nume din gaming se intorc in Romania. DreamHack a fost integrat acum 5 ani la noi in tara si incepe sa devina din ce mai apreciat de tot mai multe persoane, avand un numar la momentul de fata extrem de mare de fani.

Weekendul acesta Bucurestiul va deveni gazda celui mai mare turneu de eSports, avand peste 20.000 de invitati si unele dintre cele mai interesante personaje din filme si seriale.

Sportul electronic, asa cum bine ati putut observa in ultimii ani a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult, captand tot mai multi fani. Counter Strike Global Ofensive, Counter Strike 1.6, League of Legends, Heartstone, Heroes of the storm, Minecraft si Dota 2 sunt printre principalele jocuri la care veti putea participa in mod competitiv si a castiga zeci de premii.

Evenimentul DreamHack cuprinde 4 turnee internationale si 5 competitii nationale, cu peste 400 de jucatori profesionisti, atat din strainatate cat si din Romania, cu premii de peste 250.000 de dolari si distractie la maxim.

Dreamhack-Bucharest-2015-visual

DreamHack 2015 va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti intre 24 si 26 aprilie, iar organizatorii se asteapta sa aiba un public de peste 20.000 spectatori. Pentru competitiile de eSports, vizitatorii vor avea la dispozitie doua scene diferite pe care se vor confrunta unele dintre cele mai mari echipe de gaming din lume.

Programul evenimentului poate fi gasit aici.

De asemenea, marele eveniment de gaming mai include si oportunitatea de a va intalni cu personajele voastre favorite de pe Yotube, fie ca vorbim despre gaming sau vlogging. Stream Area, precum si anul trecut va deveni tinta principala a consumatorilor de Youtube, fiind invitati unii dintre cei mai creativi si mai amuzanti streameri de la noi din tara, printe care:

BoboSpider, MaxINFINITE, IceManLucky, NoapteaTarziu, iRaphahell, Loq4GaminG, Zmenta, Maxsialtele, 10lucruri, CreativeMonkeyz, HDGamingRO, R0ttby, Gannicus96, Hatton Games, Lectură de la A la Z.

Cei de la CreativeMonkeyz, pe langa streaming vor avea si o zona special amplasata unde puteti sa faceti poze, sa cumparati diverse accesorii sau sa comunicati cu unii dintre cei mai talentati romani.

 

s-ar putea sa-ti placa