Acasa Computere Monitor de top pentru gameri

Monitor de top pentru gameri

by Dragos Schiopu

Gamerii ar trebui sa puna bani deoparte. Sau daca ii au deja stransi sa se grabeasca! Monitorul BenQ RL2460HT este solutia ideala pentru jocurile de tip RTS, MOBA sau cele pentru console.

Comenzi si vizibilitate pentru evidentierea personajelor

MonitorulBenQ a fost creat pentru a pune in evidenta detaliile, atat de importante in economia jocurilor pe calculator.  Astfel, jucatorii isi pot face cele mai bune strategii si isi pot invinge mai usor oponentii. Pentru a veni si mai mult in intampinarea nevoilor gamerilor, monitorul a fost creat cu sprijinul unor jucatori profesionisti, printre care Justin Wong,  scopul final fiind acela de a performa la cel mai inalt nivel.

Doua moduri de ajustare – pe inaltime si scara gradata

Standul cu ajustare HAS-adica pe inaltime are o scara gradata care ii ajuta pe gameri sa foloseasca, de fiecare data, setarile preferate, mai ales atunci cand joaca in deplasare. Standul poate fi manevrat cu un singur deget. In acest fel simplu, monitorul poate fi ridicat, coborat la nivelul mesei sau rotit atat pe verticala cat si pe orizontala. Cei care au nevoi speciale de fixare pot folosi cu incredere sistemul de prindere VESA, special conceput pentru o mai mare siguranta. Toate acestea ofera gamerilor posibilitatea de a-si mentine biroul ordonat si curat. In spatele monitorului exista si un suport pentru casti care permita jucatorului sa elibereze si mai mult biroul.

Personalizarea experientei vizuale

Functiile Smart Scaling si Display Mode te ajuta sa modifici modul in care folosesti monitorul intr-o maniera care se potriveste preferintelor tale. In acest fel, poti simula orice experienta de joc. Cu ajutorul functiei Display Mode poti trece prin cele nu mai putin de sapte formate de imagine:17”, 19”, 19”W, 21.5”, 22”W, 23”W si 24”W.

Pentru personalizarea si mai mare a imaginii aveti la dispozitie facilitatea Smart Scaling. In acest fel, continutul video poate fi scalat flexibil, dar si facil pe orice dimensiune. Pentru obtinerea oricarui mod de joc posibil este recomandata folosirea impreuna a celor doua functii- Smart Scaling si Display Mode.

RL2460HT_Regular_Front_1280

Tehnologie pentru inregistrarea si retransmiterea sesiunilor de joc

Este vorba despre conectivitate HDMI care, pe langa faptul ca elimina delay-ul imaginilor, le permite gamerilor sa isi inregistreze sesiunile si chiar sa le retransmita. Practic jucatorii nu sunt afectati de cei care le vizualizeaza jocul. Viteza si performantele monitorului raman neschimbate desi jucatorul isi continua sesiunea de joc fara delay pe imagine, iar cei interesati ii pot vizualiza jocul in acelasi timp.

Setari de joc portabile

Nu exista secrete intre si pentruy gameri. Daca descarci setarile speciale pe care le folosesc jucatorii profesionisti poti vedea jocul exact cum il vad si ei. Mai mult, fiecare mod de joc poate fi ajustat discret pentru a putea obtine setarile folosite de jucatorii profesionisti si pentru a le folosi dupa bunul tau plac si in avantajul tau.Trebuie sa stii ca in viitor, jucatorii profesionisti nu vor mai avea deloc secrete si asta pentru ca mai multe setari de la acesti jucatori vor fi disponibile in perioada urmatoare si in acest fel vei fi in permanenta la curent cu ce folosesc ei.

 

Navigare prin setari

Software-ul imbunatatit, Display Pilot, ofera utilizatorilor platforma necesara pentru a face modificarile de imagine direct pe ecran. In plus, Display Pilot ofera comoditatea accesului direct la Game Mode Loader. Utilizatorii pot descarca si instala de aici setarile prestabilite de afisare a jocurilor favorite sau ale unui jucator profesionist.

 

Fara ochi obositi

Monitorul BenQ  RL2460HT are o dimensiune de 24 inch, rezolutia nativa Full HD, 1920×1080 pixeli si un contrast de 1000:1. Monitorul, adaptat pentru gaming, ofera imagini rapide si un timp de raspuns de 1msGTG.

Formatul imaginii afisate poate fi schimbat prin Smart Scalling si Display Mode.

Monitorul se bucura de tehnologii care permit un control si o vizibilitate mai buna la scenele intunecate sau reducerea nivelului de lumina albastra, cunoscuta ca daunatoare. Imaginea nu palpaie indiferent de luminozitate. Pentru utilizatori asta inseamna ca poate folosi monitorul mai multe ore fara sa apara senzatia de ochi obositi.

Monitorul este disponibil in magazinele Emag la un pret promotional.

s-ar putea sa-ti placa