Acasa Jocuri Misiunile lui Megaman

Misiunile lui Megaman

by Dragos Schiopu

Jocurile au evoluat in ultima vreme si cand spunem asta nu ne referin doar la faptul ca majoritatea au inceput sa se asemene din ce in ce mai mult cu realitatea ci si modul lor de functionare. Multe din jocurile ce nu necesita performanta din punctul de vedere al placilor grafice, pot fi jucate si online, fara sa fie necesara o instalare a jocului propriu zis, acum se poate juca online de pe telefoanele inteligente, laptopuri, calculatoare personale sau tablete indiferent de platforma sistemului de operare de pe care ruleaza gadgetul.

Jocurile de orice natura au si rolul de a dezvolta inteligenta juniorilor, la modul ca sunt jocuri la care este nevoie de minte si de atentie, usor usor acestea influenteaza si ii fac pe copii sa fie atenti la anumite chestii ce pot ajuta in dezvoltarea acestora.

12c4b57bbb374c15941a11d60d8aefb8

Un joc de genul asta ar fi Megaman a caror misiuni au nevoie de ajutorul vostru pentru a fi duse pana la capat.Porniti cu el in spatiul virtual unde va avea de aprcurs un traseu de mare viteza si trebuie sa fie atent sa nu se loveasta de diverse obstacole pe care le intalneste in cale. Tot ce trebuie facut este sa fiti atenti ca el sa nu se loveasca de toate acele obstacole ce ii apar in drumul ce trebuie parcurs.

Cu cat se deplaseaza pe un drum mai lung si cu cat se fereste de mai multe obstacole cu atat aduna punctaj mai mare, cursa nu este deloc usoara, dar bonusurile colectate vor fi pe masura dificultatii drumului.

megaman

Odata cu indeplinirea misunilor deveniti mai atenti si mai concentrati astfel incat reflexele vor fi folosite la maxim, astfel de antrenament duce la punctaje si bonusuri mai mari. Odata ce adunati mai multe monezi si puncte ajungeti sa fiti situati intr-un top pe o pozitie cat mai superioara dar nu numai asta ci colectati puncte de viata ceea ce va va ajuta in momentele in care nu reusiti sa va feriti de toate obstacolele iesite in cale.

Cu cat sunteti mai buni cu atat il ajutati pe Megaman sa indeplineasca misiunile., jocul este simplu si se joaca din sagetile tastaturii.

s-ar putea sa-ti placa