Acasa Computere Microsoft vrea sa inceapa o noua lupta impotriva pirateriei

Microsoft vrea sa inceapa o noua lupta impotriva pirateriei

by Dragos Schiopu

windows_8_pirate_edition_w1

Microsoft se pregateste de lansarea noului lor sistem de operare, Windows 10. Conform spuselor acestora se pare ca noul Windows va fi gratuit si pentru cei ce au la momentul de fata o versiune pirat a sistemului de operare. Pentru majoritatea utilizatorilor aceasta stire a fost extrem de bine primita, intrucat la nivel mondial Windowsul celor de la Microsoft, este printre cele mai piratate sisteme de operare.

Compania si-a propus ca odata cu lansarea lui Windows 10 sa inceapa o noua etapa si o noua lupta impotriva pirateriei. In comparatie cu celelalte companii, Microsoft a ales sa faca ceva mai special, sa ofere update-ul catre Windows 10 gratuit chiar si celor ce au la momentul de fata o versiune pirat de Windows 8.1. De ceva vreme oficialii companiei au anuntat ca viitorul lor sistem de operare va veni sub forma de upgrade gratuit pentru toti utilizatorii de Windows 7 si Windows 8.1, insa cel mai nou anunt a reusit sa suprinda pe toata lumea.

Conform rezultatelor celor de la Reuters, se pare ca Windows-ul este prezent pe majoritatea calculatoarelor din China, aproximativ 75% fiind in varianta piratata. Compania si-a propus sa intre in contact chiar si cu cei ce au la momentul de fata versiunea piratata, vrand totodata sa acapareze cea mai mare piata din lume. „Actualizam toate PC-urile calificate, originale sau nu” a declarat seful Microsoft, ce se ocupa de sistemele de operare.

Dupa cum bine am mai precizat si in alte articole, Windows 10 va fi prezent pe calculatoarele noastre peste cateva luni. Mai exact, viitorul sistem de operare a celor de la Microsoft va fi disponibil incepand din vara, in 170 de tari si va putea fi instalat in 111 limbi straine.

Ca o confirmare sigura, vom afla in momentul lansarii daca intradevar compania s-a decis sa faca acest pas, s-au doar a fost o miscare de marketing prin care sa ii atraga si pe cei ce au la momentul de fata un Windows piratat pentru al cumpara si a beneficia de cel mai nou update.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Cristi 19-03-2015 - 09:15

Nimic nu e gratis, practic e o iluzie pe care ne-o creaza astia:)))
Eu cred ca pur si simplu ceva vor obtine ei…
In alta ordine de idei, eu folosesc Ubuntu si e gratis si merge chiar ok.

Comentariile sunt inchise.