Acasa Portabile Microsoft Surface in versiune Mini se afla pe rampa de lansare

Microsoft Surface in versiune Mini se afla pe rampa de lansare

by Dragos Schiopu

microsoft-surface-mini

Microsoft Surface Mini, se afla pe rampa de lansare pentru urmatorul an. Compania Microsoft planuieste sa dezvolte platforma de Microsoft Surface si pe o versiune in miniatura. Acestia si-au facut bine temele in legatura cu versiunea actuala, si promit ca vor mai repara din greseli in viitoarea editie.

Microsoft intotdeauna a avut grija de clienti, si a incercat sa ofere tot ceea ce este mai bun, astfel fidelizandu-i si atragandu-i de partea companiei. Cu toate ca la momentul actual sunt o gramada de competitori pe piata, acestia nu se lasa mai prejos si se adapteaza la tot ceea ce e nou, inclusiv tablete si smartphone-uri.

Actuala tableta Surface are un ecran de 10 inch si a fost lansata anul trecut la un eveniment dedicat internetului si tehnologiei. Intrucat nu li se pare indeajuns de mica versiunea de 10 inch, acestia vor sa lanseze si una de 7 inch. Cel mai probabil lansarea acesteia va avea loc la evenimentul de pe 20 mai, anul acesta. Publicatiile au primit deja invitatiile pentru eveniment, dar nu au fost facute publice prea multe informatii despre ceea ce va urma.

Microsoft-Surface-Pro-2

Microsoft a reusit sa tine bine ascunse informatiile despre viitoarea lor tableta, dar cu ajutorul unor zvonuri aflam ca va avea o arhitectura ARM sau x86.

Pentru cei care inca nu sunt familiarizati cu platforma celor de la Microsoft, trebuie sa stie ca este la fel precum un laptop sau calculator. Se folosesc de sistemul Windows, au procesoare si placi grafice de ultima generatie, cu ajutorul carora transforma tableta intr-un laptop in doar cateva secunde. Printr-un sistem bine gandit, acestia reusesc sa transforme dintr-o simpla tableta intr-un adevarat laptop, datorita sistemelor electronice pe care le-au conceput.

Microsoft s-a gandit mult in privinta tabletelor Surface, intrucat au incercat sa le introduca cate putin din ceea ce nu este la momentul actual pe piata. Au facut tot posibilul, si au echipat tableta cu sistemul de operare Windows, care de altfel functioneaza pe acelasi modul ca si pe un calculator, cu aplicatii si jocuri in format de executabil (exe).

 

s-ar putea sa-ti placa