Acasa Telefoane Microsoft pregateste un telefon cu camera foto de 50 MP

Microsoft pregateste un telefon cu camera foto de 50 MP

by Dragos Schiopu

Chiar ma gandeam zilele trecute la un motiv suficient de bun sa imi schimb telefonul, iar printre cele mai intemeiate motive pe care ma voi baza intr-o viitoare alegere a unui smartphone se numara o camera foto performanta, o memorie interna mai mare si un procesor mai bun, decat ceea ce am in prezent.

lumia 1030

O camera foto performanta este si functia prin care Microsoft incearca sa atraga cumparatorii. Astfel, conform Phone Arena, acestia pregatesc Lumia 1030, denumit si McLaren, un telefon care va avea o camera foto de 50 MP, cel mai probabil tot de tipul PureView, la fel ca si predecesorul, Nokia Lumia 1020, dotat insa cu 41 MP.

Noul telefon produs de Microsoft va avea, conform zvonurilor, si un senzor de camera fizic mai mare si un blit 4th-gen short-pulse LED, plus alte cateva functii foto, necunoscute inca, ce il vor transforma in cel mai bun smartphone de pe piata in ceea ce priveste camera.

Telefonul ar putea fi lansat la MWC 2015, care va avea loc intre 2 si 5 martie.

Desi tentanta performanta camerei, nu m-ar determina sa renunt la sistemul de operare Android in favoarea lui Windows Mobile. Ziua in care voi renunta la Android va fi ziua in care voi trece la IOS, asa ca sunt genul de consumator care nu se va lasa impresionat de camera foto. Daca mi-as petrece mai mult timp facand fotografii decat citind mailuri, conversand pe diferite platforme de socializare, jucand jocurile preferate sau pur si simplu folosi aplicatiile mele zilnice, probabil as alege un Lumia 1030.

Nu sunt cunoscute alte specificatii ale acestui telefon aflat la stadiul de zvon, insa avand in vedere ca se doreste a fi cel mai performant smartphone din punct de vedere camera, este posibil sa avem parte de un pret ridicat. Spre exemplu, Lumia 1020 cu 41 MP s-a vandut in oferta eMAG cu aproximativ 2000 de ron.

s-ar putea sa-ti placa