Acasa Tehnologie Microsoft Office apps pentru Symbian

Microsoft Office apps pentru Symbian

by Dragos Schiopu

Nokia a lansat săptămâna aceasta aplicația Microsoft Office pentru smartphone-urile Symbian, modelele 701, 700, 603, E7, X7, C7, Oro și C6-01. Aplicația vine ca update și poate fi instalată over the air sau folosind Nokia Suite. Aplicația Office Mobile va fi disponibilă în câteva săptămâni și în Nokia Store.

În februarie au fost lansate aplicațiile OneNote, Lync 2010, Document Connection și PowerPoint Broadcast, iar acum suita de aplicații este completată cu Word Mobile, PowerPoint Mobile și Excel Mobile. Asta transformă telefoanele Symbian în adevărate smartphone-uri business.

Aplicațiile Word, PowerPoint și Excel pentru Symbian permit vizualizarea documentelor și chiar editarea acestora. Se poate folosi gestul pinch pentru a face zoom în documente. Aplicațiile Office se pot conecta la serverul SharePoint al companiei pentru a permite accesarea documentelor stocate pe acesta.

Aplicațiile Microsoft Office vor fi disponibile și pentru Nokia N8, E6 și 500, însă nu a fost confirmată o dată oficială încă. Nokia 808 PureView va avea aceste aplicații preinstalate. Mai jos câteva imagini cu aplicațiile Microsoft Office.

[slider][pane][/pane][pane][/pane][pane][/pane][pane][/pane][pane][/pane][/slider]

[signoff1]

s-ar putea sa-ti placa